Lappajärvellä halutaan panostaa myös esteettömiin Geopark-elämyksiin  

Välijoentien esteetön luontopolku Lappajärvellä tarjoaa elämyksiä myös geologisesta näkökulmasta.
Välijoentien esteetön luontopolku Lappajärvellä tarjoaa elämyksiä myös geologisesta näkökulmasta. Kuva: Eija Pippola.
Välijoentien esteetön luontopolku Lappajärvellä tarjoaa elämyksiä myös geologisesta näkökulmasta.
Välijoentien esteetön luontopolku Lappajärvellä tarjoaa elämyksiä myös geologisesta näkökulmasta. Kuva: Eija Pippola.
ESTEETTÖMÄT luontoliikunta, -retkeily ja -matkailumahdollisuudet palvelevat isoa joukkoa kotimaisia ja kansainvälisiä matkailijoita. Esteettömyys palvelee liikunta- ja toimintarajoitteisten lisäksi alati kasvava ikääntyvien luontoliikkujien joukkoa sekä lapsiperheitä.   Kraatterijär...

ESTEETTÖMÄT luontoliikunta, -retkeily ja -matkailumahdollisuudet palvelevat isoa joukkoa kotimaisia ja kansainvälisiä matkailijoita. Esteettömyys palvelee liikunta- ja toimintarajoitteisten lisäksi alati kasvava ikääntyvien luontoliikkujien joukkoa sekä lapsiperheitä.  

Mainos

Kraatterijär…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.