Maaseudulla luotetaan rehelliseen palveluun, mutta riittääkö se tulevaisuudessa?  

Yrityksen kolmekymppiset jäivät aikoinaan pitämättä, joten päätimme tarjoilla tämän päivän asiakkaille kahvit, kertovat Janne (vas.) ja Roope Kultalahti perjantaina 22. maaliskuuta.
Yrityksen kolmekymppiset jäivät aikoinaan pitämättä, joten päätimme tarjoilla tämän päivän asiakkaille kahvit, kertovat Janne (vas.) ja Roope Kultalahti perjantaina 22. maaliskuuta. Kuva: Johanna Korkea-aho.
Yrityksen kolmekymppiset jäivät aikoinaan pitämättä, joten päätimme tarjoilla tämän päivän asiakkaille kahvit, kertovat Janne (vas.) ja Roope Kultalahti perjantaina 22. maaliskuuta.
Yrityksen kolmekymppiset jäivät aikoinaan pitämättä, joten päätimme tarjoilla tämän päivän asiakkaille kahvit, kertovat Janne (vas.) ja Roope Kultalahti perjantaina 22. maaliskuuta. Kuva: Johanna Korkea-aho.
EVIJÄRVELÄINEN yrittäjä Janne Kultalahti on ollut yrittäjänä koko aikuisikänsä, 34 vuotta. Vuosiin mahtuu monenlaisia vaiheita: Veikon Kone -ketjuun liittyminen, muutama lama, kohtuullisen tasaisia vuosia, omat ruuhkavuodet, tuotevalikoiman karsintaa, koronavuodet, Ukrainan sota ja tämä ...

EVIJÄRVELÄINEN yrittäjä Janne Kultalahti on ollut yrittäjänä koko aikuisikänsä, 34 vuotta. Vuosiin mahtuu monenlaisia vaiheita: Veikon Kone -ketjuun liittyminen, muutama lama, kohtuullisen tasaisia vuosia, omat ruuhkavuodet, tuotevalikoiman karsintaa, koronavuodet, Ukrainan sota ja tämä …

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.