Vimpelin haastava vuosi päätyi plussan puolelle

Vimpelin kunnan talous päätyi plussalle vuonna 2023.
Vimpelin kunnan talous päätyi plussalle vuonna 2023.
Vimpelin kunnan talous päätyi plussalle vuonna 2023.
Vimpelin kunnan talous päätyi plussalle vuonna 2023.
VIMPELIN kunnanhallitus hyväksyi viime vuoden tilinpäätöksen kokouksessaan 25. maaliskuuta. Kunnan tulos muodostui 465 974,60 euroa ylijäämäiseksi ja se kirjataan lisäksi taseen ylijäämään, joka oli vuoden lopussa 2 066 428,55 euroa. Toimintakate eli toimintatuottojen ja toimint...

VIMPELIN kunnanhallitus hyväksyi viime vuoden tilinpäätöksen kokouksessaan 25. maaliskuuta. Kunnan tulos muodostui 465 974,60 euroa ylijäämäiseksi ja se kirjataan lisäksi taseen ylijäämään, joka oli vuoden lopussa 2 066 428,55 euroa.

Toimintakate eli toimintatuottojen ja toimint…

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.