Pia Penttala luennoi napakan rohkaisevasti Evijärvellä

Evijärven Teinineuvola-toimintaan saatiin odotettu puhuja, kun erityistason psyko- ja perheterapeutti Pia Penttala saapui luennoimaan niin ammattikasvattajille kuin perheillekin. Penttalan luentoja oli mahdollistamassa iso taustajoukko. Kuvassa osa tapahtuman järjestäjistä Penttalan (kesk.) kanssa.
Evijärven Teinineuvola-toimintaan saatiin odotettu puhuja, kun erityistason psyko- ja perheterapeutti Pia Penttala saapui luennoimaan niin ammattikasvattajille kuin perheillekin. Penttalan luentoja oli mahdollistamassa iso taustajoukko. Kuvassa osa tapahtuman järjestäjistä Penttalan (kesk.) kanssa.
Evijärven Teinineuvola-toimintaan saatiin odotettu puhuja, kun erityistason psyko- ja perheterapeutti Pia Penttala saapui luennoimaan niin ammattikasvattajille kuin perheillekin. Penttalan luentoja oli mahdollistamassa iso taustajoukko. Kuvassa osa tapahtuman järjestäjistä Penttalan (kesk.) kanssa.
Evijärven Teinineuvola-toimintaan saatiin odotettu puhuja, kun erityistason psyko- ja perheterapeutti Pia Penttala saapui luennoimaan niin ammattikasvattajille kuin perheillekin. Penttalan luentoja oli mahdollistamassa iso taustajoukko. Kuvassa osa tapahtuman järjestäjistä Penttalan (kesk.) kanssa.
KESKIVIIKKONA Evijärven keskikoulun auditoriossa vieraili laajasti tunnettu puhuja, kun erityistason psyko- ja perheterapeutti Pia Penttala saapui puhumaan kasvatusalan ammattilaisille sekä teini-ikäisten vanhemmille kahden eri luennon verran. Evijärvellä syksystä asti järjestetty Teinine...

KESKIVIIKKONA Evijärven keskikoulun auditoriossa vieraili laajasti tunnettu puhuja, kun erityistason psyko- ja perheterapeutti Pia Penttala saapui puhumaan kasvatusalan ammattilaisille sekä teini-ikäisten vanhemmille kahden eri luennon verran.

Mainos

Evijärvellä syksystä asti järjestetty Teinine…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.