Järviseudun Sanomilta lehtilahja vauvaperheille ja uusille järviseutulaisille

JÄRVISEUDUN Sanomat lahjoittaa vuonna 2021 kuukauden lehdet eli neljä numeroa paikallisia uutisia ja ilmiöitä kotiin kannettuna kaikkiin Alajärven, Evijärven, Kortesjärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin vauvaperheisiin sekä paikkakunnille muuttaville. Lahjatilauksen voivat hyödyntää perheet, joihin syntyy vauva 1.1.2021 alkaen ja taloudet/henkilöt, jotka muuttavat vakituisen osoitteensa edellä mainittuihin kuntiin/kaupunginosiin kuluvan vuoden aikana.

Vauvaperheet voivat jättää Järviseudun Sanomien Syntyneitä-palstalle ilmoituksensa eli päivämäärän, jona lapsi on syntynyt, missä, halutessaan vauvan mitat sekä tiedot perheestä. Samalla toimitukseen voi jättää perheen osoitetiedot, jolloin lahjatilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmoituksen voi tehdä sairaalasta saatavalla lomakkeella, sähköpostitse toimitus at jarviseudunsanomat.fi, nettisivun kautta: asiakaspalvelu/ota yhteyttä tai puhelimitse toimistoon.

JÄRVISEUDUN Sanomat haluaa muistaa lehtilahjalla perheitä, joihin syntyy lapsia, aikana, jolloin jokaisesta syntyvästä lapsesta on suuri syy iloita syntyvyyden laskiessa. Lapsissa ja nuorissa on myös meidän kotiseutumme tulevaisuus.

Lehti tarjoaa perheelle ikkunan kotiseudun elämänmenoon ja luettavaa vaikkapa vauvaa nukutellessa tai syöttäessä. Lehden, jossa on lapsen syntymäilmoitus, voi säilyttää muistona, ajankuvana vuodelta, jona hän syntyi. Lehteä on varmasti mukava myöhemminkin lueskella ja löytää sieltä tuttuja nimiä tai paikkoja.

Järviseudun Sanomien yksi perustehtävä on vahvistaa asukkaan suhdetta Järviseutuun tuomalla esille alueen arkea, ajankohtaisia asioita ja kysymyksiä sekä vahvuuksia ja visioita. Tämä nousee esille erityisesti uuden järviseutulaisen kohdalla tärkeänä. Lukemalla paikallislehteä uusi asukas tutustuu paikkakunnan sekä seutukunnan elämään ja sen sivuilta löytää varmasti itseä kiehtovia ja kiinnostavia asioita, joiden avulla uudet ympyrät tulevat tutummiksi. Parhaimmillaan lehden sivuilta löytyneet ideat ja ajatukset vievät sellaisten ihmisten ja kokemusten pariin, jotka auttavat juurtumaan järviseutulaiseen arkeen ja todellisuuteen entistä syvemmin ja kokemaan sen omakseen. Tämä pätee myös seudulla pidempään asuneeseen: tuskin kukaan tuntee lähiseutua niin hyvin, että tietäisi perin pohjin kaiken historian, kaikki ihmiset ja paikat. Kotiseutu ja kulttuuri myös uudistuu kaiken aikaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.