URHO tarjoaa ikäihmisille tietoa ja tukea kehon ja mielen hyvinvointiin

Päivi Niinistö-Mäkinen teetti valtuustosaliin kerääntyneillä kiinnostuneilla taukojumppaa ja pieniä tehtäviä maistiaisiksi tulevien ryhmien toiminnasta.
Päivi Niinistö-Mäkinen teetti valtuustosaliin kerääntyneillä kiinnostuneilla taukojumppaa ja pieniä tehtäviä maistiaisiksi tulevien ryhmien toiminnasta.
Päivi Niinistö-Mäkinen teetti valtuustosaliin kerääntyneillä kiinnostuneilla taukojumppaa ja pieniä tehtäviä maistiaisiksi tulevien ryhmien toiminnasta.
Päivi Niinistö-Mäkinen teetti valtuustosaliin kerääntyneillä kiinnostuneilla taukojumppaa ja pieniä tehtäviä maistiaisiksi tulevien ryhmien toiminnasta.
URHO on Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen hanke vuosille 2023–2026. Hankkeen nimi koostuu sen teemojen alkukirjaimista: uni, resilienssi, hyvinvointi ja osallisuus, ja sen rahoittaa Sosiaali- ja Terveysministeriö. Ryhmätoimintaa ja luentoja sisältävä hanke on suunnattu hiljattain muistisai...

URHO on Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen hanke vuosille 2023–2026. Hankkeen nimi koostuu sen teemojen alkukirjaimista: uni, resilienssi, hyvinvointi ja osallisuus, ja sen rahoittaa Sosiaali- ja Terveysministeriö. Ryhmätoimintaa ja luentoja sisältävä hanke on suunnattu hiljattain muistisai…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.