Valtuusto muisti ansioituneita Kauhavalla

Kuvassa takarivissä vasemmalla Mathias Pukkila (synttärimuistaminen), Marita Sulkakoski (SVR I), Sami Peltoluhta (SVR I) ja Sami Nuottimäki (SVR M I kr), eturivissä valtuuston puheenjohtaja Janne Sankelo, Tiina Roumio (synttärimuistaminen), Johanna Peltokangas (SVR I), Elisabeth Nedergård (SVR I), Ulla Kari (SVR M I kr), Tarja Isotalo (SVR M I kr), kaupunginjohtaja Vesa Rantala, Risto Mattila (SVR M I kr), Jarmo Huhtala (SVR M I kr) sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Teemu Hakala. Kuvasta puuttuu Anna-Liisa Huhtala (SVR I). Kuva: Virpi Latvala.
Kuvassa takarivissä vasemmalla Mathias Pukkila (synttärimuistaminen), Marita Sulkakoski (SVR I), Sami Peltoluhta (SVR I) ja Sami Nuottimäki (SVR M I kr), eturivissä valtuuston puheenjohtaja Janne Sankelo, Tiina Roumio (synttärimuistaminen), Johanna Peltokangas (SVR I), Elisabeth Nedergård (SVR I), Ulla Kari (SVR M I kr), Tarja Isotalo (SVR M I kr), kaupunginjohtaja Vesa Rantala, Risto Mattila (SVR M I kr), Jarmo Huhtala (SVR M I kr) sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Teemu Hakala. Kuvasta puuttuu Anna-Liisa Huhtala (SVR I). Kuva: Virpi Latvala.
Kuvassa takarivissä vasemmalla Mathias Pukkila (synttärimuistaminen), Marita Sulkakoski (SVR I), Sami Peltoluhta (SVR I) ja Sami Nuottimäki (SVR M I kr), eturivissä valtuuston puheenjohtaja Janne Sankelo, Tiina Roumio (synttärimuistaminen), Johanna Peltokangas (SVR I), Elisabeth Nedergård (SVR I), Ulla Kari (SVR M I kr), Tarja Isotalo (SVR M I kr), kaupunginjohtaja Vesa Rantala, Risto Mattila (SVR M I kr), Jarmo Huhtala (SVR M I kr) sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Teemu Hakala. Kuvasta puuttuu Anna-Liisa Huhtala (SVR I). Kuva: Virpi Latvala.
Kuvassa takarivissä vasemmalla Mathias Pukkila (synttärimuistaminen), Marita Sulkakoski (SVR I), Sami Peltoluhta (SVR I) ja Sami Nuottimäki (SVR M I kr), eturivissä valtuuston puheenjohtaja Janne Sankelo, Tiina Roumio (synttärimuistaminen), Johanna Peltokangas (SVR I), Elisabeth Nedergård (SVR I), Ulla Kari (SVR M I kr), Tarja Isotalo (SVR M I kr), kaupunginjohtaja Vesa Rantala, Risto Mattila (SVR M I kr), Jarmo Huhtala (SVR M I kr) sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Teemu Hakala. Kuvasta puuttuu Anna-Liisa Huhtala (SVR I). Kuva: Virpi Latvala.

KAUHAVAN kaupunginvaltuuston kokouksessa Kortesjärvellä 18.3.2024 jaettiin tasavallan presidentin 6.12.2023 myöntämiä kunniamerkkejä sekä muistettiin syntymäpäiviään viettäneitä.

Mainos

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.