Henkireikänä polttopuiden laitto

Kaikkia Erkki Vesakosken polttopuusäkkejä ei kuvaan saanut millään mahdutettua. Kolmen vuoden puut on turvattu.
Kaikkia Erkki Vesakosken polttopuusäkkejä ei kuvaan saanut millään mahdutettua. Kolmen vuoden puut on turvattu.
Kaikkia Erkki Vesakosken polttopuusäkkejä ei kuvaan saanut millään mahdutettua. Kolmen vuoden puut on turvattu.
Kaikkia Erkki Vesakosken polttopuusäkkejä ei kuvaan saanut millään mahdutettua. Kolmen vuoden puut on turvattu.
Kortesjärven Fräntilän kylässä puusäkkirivit vain kasvavat ja kylän väki kyllä tietää, kuka homman takana on. 80 1,5-kuutioista säkkiä valmiina ja toinen mokoma odottaa tuloaan. Tarmoa täynnä olevan Erkki Vesakosken tiluksilla puidenlaitto ei ole raskasta, vaan puuhaa, joka vie ajatu...

Kortesjärven Fräntilän kylässä puusäkkirivit vain kasvavat ja kylän väki kyllä tietää, kuka homman takana on. 80 1,5-kuutioista säkkiä valmiina ja toinen mokoma odottaa tuloaan. Tarmoa täynnä olevan Erkki Vesakosken tiluksilla puidenlaitto ei ole raskasta, vaan puuhaa, joka vie ajatu…

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.