“Kiva fiilis on paljolti kiinni siitä mitä on päällä” – Sanna Salo aloitti vaate-edustajana 

Sanna Salo tietää, että vaatteilla ja pukeutumisella on iso merkitys siihen, miltä tuntuu.
Sanna Salo tietää, että vaatteilla ja pukeutumisella on iso merkitys siihen, miltä tuntuu.
Sanna Salo tietää, että vaatteilla ja pukeutumisella on iso merkitys siihen, miltä tuntuu.
Sanna Salo tietää, että vaatteilla ja pukeutumisella on iso merkitys siihen, miltä tuntuu.
TAMMIKUUSSA 2024 aloitti House of Lolan edustajana kortesjärveläinen yrittäjä Sanna Salo. House of Lola on ruotsalainen yritys, joka on ihastuttanut vaatteillaan jo vuodesta 2008 saakka. Vaatteet valmistetaan Euroopassa ja yritykselle on tärkeää vaatteiden vastuullinen valmistaminen. Vaattee...

TAMMIKUUSSA 2024 aloitti House of Lolan edustajana kortesjärveläinen yrittäjä Sanna Salo. House of Lola on ruotsalainen yritys, joka on ihastuttanut vaatteillaan jo vuodesta 2008 saakka. Vaatteet valmistetaan Euroopassa ja yritykselle on tärkeää vaatteiden vastuullinen valmistaminen. Vaattee…

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.