VPK kisasi SM-pilkissä Alajärvellä viikonloppuna 

Tuomo Muhonen oli saapunut Etelä-Karjalasta Alajärvelle pilkkikisoihin.
Tuomo Muhonen oli saapunut Etelä-Karjalasta Alajärvelle pilkkikisoihin.
Tuomo Muhonen oli saapunut Etelä-Karjalasta Alajärvelle pilkkikisoihin.
Tuomo Muhonen oli saapunut Etelä-Karjalasta Alajärvelle pilkkikisoihin.

ALAJÄRVELLÄ Hoiskon maamiesseuran pihamaalla kävi kova tohina viime lauantaina, kun paikalle oli kokoontunut VPK-väkeä ympäri Suomea. Alajärven VPK ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö olivat kutsuneet kaikki palokuntalaiset ja heidän perheenjäsenensä osallistumaan Palokuntien SM-pilkkiin 2024. Tavoitin paikalta Saaren VPK:ta edustavan Tuomo Muhosen.  

–Tulimme Alajärvelle Parikkalasta jo torstaina katselemaan ja tutustumaan kilpailualueeseen. Saaren kuntaahan ei enää ole, koska kunta yhdistyi 2005 Uukunimen ja Parikkalan kanssa. Siinä myö ollaan Etelä-Karjalassa rajan pinnassa. Matkaa rajalle on sellaiset kolme ja puoli kilometriä kirkonkylältä, Tuomo Muhonen tuumaa pilkkijakkaralta. 

Ahventa oli Muhonen nostanut näissä kisoissa hieman yli viisi kiloa. Aikaa itse pilkkimiseen lauantaina oli neljä tuntia. Suurimman kalan kilpailuissa nappasi Ville Ahola, Kaipiaisten VPK, 285 grammaa.  

Nuorten joukkuemestaruuden otti Otavan VPK: Lotta Marttinen, Miio Pulliainen ja Kimmo Komppa, 4 855 grammaa. Harrastesarjan joukkuemestaruus tuli Lappajärvelle: Miro Övermark, Miika Övermark ja Jarkko Rannisto, 5 000 grammaa.  Harrastesarjan yksilökilpailun kolmoisvoitto meni niin ikään Lappajärvelle: Jarkko Rannisto (2 135 grammaa), Miro Övermark (1 470 grammaa) ja Miika Övermark (1 395 grammaa). 

Mainos

Naisten joukkuemestaruuden voitti Kaipiaisten VPK: Essi Ukonaho ja Eveliina Weckstöm, 2 100 grammaa. Naisten yksilökilpailussa eniten kalaa sai Eveliina Weckström, Kaipiaisten VPK (1 390 grammaa), toiseksi tuli Irma Toropainen, Iitin VPK, (1 260 grammaa) ja kolmanneksi Raili Tanttu, Otavan VPK, (965 grammaa). 

Veteraanien joukkuemestaruus meni Saaren VPK:lle: Rauno Partanen, Tuomo Muhonen ja Jukka Pitkänen, 12 500 grammaa. Veteraanien yksilökilpailun kärkikolmikko oli Rauno Partanen, Saaren VPK (5 415 grammaa), Tuomo Muhonen, Saaren VPK (5 080 grammaa) ja Tuomo Keituri, Otavan VPK (4 085 grammaa). 

Miesten joukkuemestaruus oli Viialan VPK:n heiniä: Miikka Ahonen, Pasi Ahonen ja Jukka Salmela, 12 695 grammaa. Miesten yksilökilpailun suurimman saaliin nosti Joona Partanen Parikkalan VPK (5 330 grammaa), toiseksi suurimman Pasi Ahonen, Viialan VPK 1 (5 160 grammaa) ja kolmannelle sijalle nousi Jari Kankainen, Kaipiaisten VPK (4 855 grammaa). 

Kiertopalkinnot: Veteraanien henkilökohtainen Rauno Partanen Saaren VPK, Veteraanien joukkuemestaruus Saaren VPK, Naisten joukkuemestaruus Kaipiaisten VPK. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.