Veto päätti runkosarjan karuun tappioon

Sirena Tuitele ja muu Veto-lauma jäivät jälleen tyhjin käsin.
Sirena Tuitele ja muu Veto-lauma jäivät jälleen tyhjin käsin.
Sirena Tuitele ja muu Veto-lauma jäivät jälleen tyhjin käsin.
Sirena Tuitele ja muu Veto-lauma jäivät jälleen tyhjin käsin.

Veto-ToPo 55-96 (28-54)

Vimpelin Veto päätti naisten Korisliigan runkosarjan rumaan tappioon helsinkiläiselle Torpan Pojille. Pisteetön ottelu oli Vedolle viides peräkkäinen. Vedon kokoonpanosta oli edelleen sivussa vain alkulämmittelyssä nähty nilkkavaivainen Sam Breen. Yleisöä oli lehtereillä 175 silmäparia.

Ottelun hallitsija kävi selville ensihetkistä lähtien sarjan suurimman mestarisuosikin,Torpan, ollessa selkeästi parempi. Vedon peli ei sen sijaan ansaitse kiitosta kummassakaan päässä kenttää, sinivalkoiset eivät johtaneet ottelua missään vaiheessa. Ensimmäinen neljännes helsinkiläisille kahdellatoista pisteellä ja toinen neljällätoista.

Kolmannella neljänneksellä Veto pysyi paremmin vieraiden tahdissa, ero kasvoi silti seitsemällä pisteellä. Päätöskymmenminuuttisella korisukka heilu jälleen vauhdikkaasti Vedon kenttäpäädyssä Torpan kahmiessa sen kahdeksalla pisteellä.

Vedosta heittivät kaksinumeroisen pistemäärän Cayro-Lyza Toomingas, 16, sekä Sirena Tuitele, 14. Levypallot kahmaisi Torppa 43-33. Pelitilanneheittojen prosenteissa Torppa oli edellä selkeästi 54-35.

Mainos

Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala ei selitellyt numeroita.

– Torppa hallitsi ottelua täysin ansaiten voittonsa. Emme päässeet peliin kiinni, olimme perässä kaikilla osa-alueilla, ajatukset taisivat olla jo pudotuspeleissä.

– Hyviin asioihin lukeutuu Cayro-Lyza Toomingasin otteet, hän onnistui pelaten kauden parhaan ottelunsa.

Veto kohtaa lauantaina alkavissa puolivälierissä Kotkan Peli-Karhut. Jatkopaikka irtoaa kolmella voitolla.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.