Lasten itsenäisyyspäiväjuhlia vietettiin turhaan pönöttämättä

Elsa Peltokangas ja Jussi Elgbacka hoitivat isännän ja emännän velvollisuuden hienosti toivottamalla vieraat tervetulleiksi juhlaan. Kuva: Maarit Ahola.
Elsa Peltokangas ja Jussi Elgbacka hoitivat isännän ja emännän velvollisuuden hienosti toivottamalla vieraat tervetulleiksi juhlaan. Kuva: Maarit Ahola.

LASTEN itsenäisyyspäivän vastaanotto Karvalan nuorisoseuralla Lappajärvellä oli suosittu, iloinen ja välillä riehakakkaan äänekäs juhla. Ilmoittautuneita oli yli 90 eli nuorisoseuran ja Lappajärven kunnan yhteistyönä järjestämänä tapahtuma oli enemmän kuin onnistunut.

Juhlan aloitti kättely ihan kuin Linnan juhlissa itsenäisyyspäivänä. Vieraiden vastaanottamisesta huolehtivat Elsa Peltokangas ja Jussi Elgbacka.

Varsinaiset juhlallisuudet käynnisti herkuttelu. Minipitsat ja klassiset mokkapalat tekivät kauppansa mehun, kahvin tai teen kera ja santsaamassa käytiin ahkerasti, niin lapset kuin aikuisetkin.

Herkkuhetken jälkeen tiivistettiin rivit näyttämön eteen ja esiintymään tuli taikuri Puijon Torvi. Temput olivat hauskoja, hämmästyttäviä ja yllättäviä. Iloiset kommentit risteilivät ilmassa ja välillä äänitaso oli melkoinen. Taikuri otti näyttämölle monta avustajaa, jotka osallistuivat temppujen tekoon innolla.

Kurkista tapahtuman tunnelmiin tämän videon myötä

Viimeiseksi oli säästetty onnenpyörän pyöritys. Herkkupusseja oli varattu jokaiselle osallistujalle. Jono kiemurteli läpi koko salin ja into oli käsin kosketeltava.

Karvalan nuorisoseura jatkoi Mannerheimin lastensuojeluliiton MLL:n Lappajärven osaston aloittamaa juhlaperinnettä. Illan suosio osoitti selkeästi, että tällaiselle tapahtumalle on olemassa paikkansa vuoden juhlien joukossa.

Aino Alppinen

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.