Vimpeli-seura järjestää joulukonsertin ja ensi kesänä Museolla soi jälleen

Jäykäntuvalla soi joulu kansansävelin 15. joulukuuta.
Jäykäntuvalla soi joulu kansansävelin 15. joulukuuta.

Vimpelin Joulu 2023 -lehteen on taas koottu yksi vuosi paikkakunnan historiaa. Lehden aikaansaaminen ei ole itsestäänselvyys, vaan se vaatii tekijöiltään kiinnostusta, omistautumista ja aikaa. Kaipaamme idearikkaita tekijöitä joukkoomme! Lehti on myynnissä Kukkasalonki Kastanjassa. Sitä voi myös tilata postitse osoitteessa vimpeliseura@gmail.com tai puhelimitse 040-7481462 tai 0400-569350.

Kansanmusiikkiyhtye Tallarit järjestää Jäykäntuvalla joulukonsertin “Joulu kansansävelin” perjantaina 15. joulukuuta kello 18 alkaen. Ohjelmassa sekä tuttuja että uudempia joululauluja sekä yhteislaulua. Liput 15 euroa, johon sisältyy Seuran puolesta glögitarjoilu.

Johtokunnassa jatkavat Jari Takala (pj), Juhani Mattila (rahastonhoitaja), Satu Kataja, Paavo Mäkelä, Riitta Koivukoski (vpj), Sirpa Salomäki, Aila Aho ja Timo Mattila (sihteeri). Tilintarkastajaksi valittiin Heimo Höykinpuro ja varalle Martti Sunnari.

Katseet jo kesässä

Ensi vuoden toiminnasta kerrottakoon, että Museolla soi -konsertti järjestetään ensi kesänä perjantaina 5. heinäkuuta osana 6.–14. heinäkuuta järjestettäviä Pesisfestivaaleja. Toiveenamme on järjestää konsertti jatkossakin Suksitehdasmuseolla. Siinäpä onkin mietittävää, kun sisälle ei mahdu määräänsä enempää ja ulkona järjestämisessä on omat rajoituksensa, kuten tämä kesä osoitti.

Muistutuksena vielä, että Kotiseututalo Jäykäntupa on viihtyisä ja kodikas paikka järjestää perhejuhlia. Taloa voi varata Kukkasalonki Kastanjan kautta.

Hyvää joulun odotusta ja mielenkiintoisia lukuhetkiä joululehden parissa!

Vimpeli-Seura/Aila Aho

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.