Lakis Areenan Joulutori täyttyi tarjonnasta ja tunnelmasta

Kati Luoma-aho (vas.), Jaana Mustamaa ja Alexandra Kaikko olivat koonneet joulutorille runsaan kattauksen käsitöitä.
Kati Luoma-aho (vas.), Jaana Mustamaa ja Alexandra Kaikko olivat koonneet joulutorille runsaan kattauksen käsitöitä.

LAKIS Areenan joulutori järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Tapahtumalle oli tilausta, sillä nyt myyntipaikkoja alettiin soitella jo syyskuussa ja paikat oli myyty jo marraskuun alkuun mennessä.

–Jonoon jäi muutama, joille ei enää myyntipaikkaa pystytty antamaan, pari heistä varasikin paikan heti jo ensi vuodelle, joten jo senkin johdosta joudumme tapahtuman järjestää myös ensi vuonna, kerrotaan Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti kyläseurasta.  

–Ja onhan tämä niin kiitelty tapahtuma ollut muutenkin, että varmasti jatketaan. Rakennus on sen muotoinen, että siihen on hyvä asetella myyntipöytiä niin että yleisö pystyy sujuvasti liikkumaan ja tarjontaa katselemaan.

Sunnuntaina väkeä oli liikkeellä runsaasti koko toripäivän ajan, huolimatta flunssakaudesta ja muista elämää hankaloittavista tekijöistä.

Torilla oli tarjolla laaja kattaus luonnon antimista hienoihin kädentaitoihin, jokaiselle varmasti jotain mieleistä.

Kauhavalainen Jaana Mustamaa houkutteli torimyyjäksi myös ystävänsä, alajärveläisen Kati Luoma-ahon. Heidän osastollaan oli tarjolla havukransseja, puutöitä, leivonnaisia sekä Mustamaan lapsenlapsen Alexandra Kaikon tekemiä koruja.

–Mielenkiintoinen kokemus tämä joulutori, en ole ennen tällaiseen osallistunut, Luoma-aho totesi.

–Oli ihan kivaa, paitsi tylsää kun mun tekemiä koruja ei mennyt kuin yksi, kertoi pari vuotta korujen tekoa harrastanut Kaikko.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.