Anni Luoman uusi joululaulu kehottaa kiinnittämään huomion tänä jouluna lähelle, lapsiin ja nuoriin  

Anni Luoma julkaisee joululaulun 1. joulukuuta.
Anni Luoma julkaisee joululaulun 1. joulukuuta,

VIMPELILÄISSYNTYINEN, nykyisin Lapualla asuva laulaja ja lauluntekijä Anni Luoma julkaisee 1. joulukuuta jouluaiheisen kappaleen Pieni joulurukous.  

–Aloitin kirjoittamaan tätä laulua kesällä 2023. Pianosta lähti hyvin perinteisiä, jouluisia, harmoniamaailmoja. Pieni joulurukous onkin moderni joululaulu, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa, melodisessa joululauluperinteessä, kertoo Luoma.  

–Sanoituksen idea lähti liikkeelle jatkuvasti lisääntyvistä uutisista, jotka kertovat lasten ja nuorten pahoinvoinnista. Myös maailmalta kantautuu epätoivon täyttämiä uutisia. Voisiko huomiomme ja rukouksemme keskittyä tänä jouluna hössötyksen ja ostamisen sijaan lähellä ja kaukana oleviin lapsiin? Keitä ovat ne lapset ja nuoret lähellämme, jotka on meille annettu? Kenelle me voisimme olla sylejä ja olkapäitä? Jokainen lapsi tarvitsee turvallista aikuista ja jokainen ihminen toista ihmistä. Tämä olkoon jouluni rukous.  

Lisää juttuja Anni Luomasta täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.