Vedon korpitaival jatkui – kolmas neljännes tuotti ainoastaan kaksi pistettä!

Vaikka pallo oli ajoittain Sam Breenin ja muiden vetolaisten käsissä, vei EBT ne lopulta riittävän tehokkaasti.
Vaikka pallo oli ajoittain Sam Breenin ja muiden vetolaisten käsissä, vei EBT ne lopulta riittävän tehokkaasti.

Veto-EBT 63-68 (37-32)

Vimpelin Vedon synkkä taival naisten Korisliigassa jatkui Espoo Basket Teamin haettua pisteet Vimpelin liikuntahallilta. Vedon esitys oli surkea, vieraat ansaitsivat voittonsa.

Ottelun ensimmäinen neljännes sujui tasaisissa merkeissä EBT:n viedessä sen kolmella pistellä. Veto paransi menoaan toisella kymmenminuuttisella, sinivalkoiset kuittasivat sen kahdeksalla pisteellä.

Kolmannesta neljänneksestä muodostui Vedon osalta täysin käsittämätön farssi, pistepussi kasvoi ainoastaan kahdella, pisteet syntyivät vajaat kaksi minuuttia ennen neljänneksen päätöstä vapaaheitoista. Vaikka vieraatkaan eivät esittäneet ihmeitä, merkattiin neljännes EBT:lle karusti 15-2. Päätöskymmenminuuttisella Veto sai hetkeksi pelistä kiinni siirtyen reilut viisi minuuttia ennen päätöstä pisteen johtoon. Enempään rahkeet eivät riittäneet, ennen ottelua sarjan viimeisenä olleen EBT:n viedessä voiton. Tulos tiesi Vedon putoamista sarjajumboksi.

Vedon tehokkain oli yhdeksäntoista pistettä heittänyt Lasha Petree. Levypallot espoolaisille 52-42. EBT nappasi kahdeksan hyökkäyspään levypalloa Vetoa enemmän.

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala oli ihmeissään kolmannesta neljänneksestä.

– En osaa sanoa miksi näin, joskus pallo ei vain mene koriin, en silti ole koskaan kokenut vastaavaa neljännestä. Olemme toki treenanneet heittoja, nyt pallo ei vain mennyt koriin.

Kujala antoi suojateilleen myös hieman plussaa, vaikka suurin osa asioista vaatii kohennusta.

– Peli oli fyysistä ja kovaa kamppailua. Viimeisellä neljänneksellä nousimme johtoon, mikä oli hyvä asia. Pelin lopussa EBT oli kuitenkin hieman parempi, heittomme eivät jälleen osuneet. Annoimme myös liikaa levypalloja omassa päässä, ja myös pallonmenetyksiä tuli liikaa.

– Lauantaina kohtaamme jälleen EBT:n Lapualla, nyt täytyy saada parempi heittopäivä rentouden kautta.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.