”Antti Hautalehto tulee varmasti seikkailemaan niin kauan kuin kirjoitan”

Christian Rönnbacka lupaa, että Antti Christian Rönnbacka lupaa, että Antti Hautalehdon hahmo pysyy mukana niin kauan kuin hän kirjoittaa. Pohjalaistaustainen poliisi on monen suomalaisen dekkarifanin suosikkihahmoja.
Christian Rönnbacka lupaa, että Antti Hautalehdon hahmo pysyy mukana niin kauan kuin hän kirjoittaa. Pohjalaistaustainen poliisi on monen suomalaisen dekkarifanin suosikkihahmoja. Kuva: Jetro Stavén.
LOKAKUUSSA julkaistu Mennyt mies on evijärveläislähtöisen kirjailijan Christian Rönnbackan yhdestoista Antti Hautalehto -dekkari. Huumorintajuinen ja persoonallinen, pohjalaistaustainen porvoolaispoliisi Hautalehto on monen suomalaisen dekkarifanin suosikkihahmoja ja häntä nähdään myös t...

LOKAKUUSSA julkaistu Mennyt mies on evijärveläislähtöisen kirjailijan Christian Rönnbackan yhdestoista Antti Hautalehto -dekkari. Huumorintajuinen ja persoonallinen, pohjalaistaustainen porvoolaispoliisi Hautalehto on monen suomalaisen dekkarifanin suosikkihahmoja ja häntä nähdään myös t…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.