Luetuimmat viikolla 37: Lapua 1976 -elokuva oli viikon ilmiö

Lapua 1976 -elokuvan kutsuvierasensi-illassa kohtasivat jälleen miespääosan esittäjä, näyttelijä Konsta Laakso (vas.), Rene Mattila, ohjaaja Toni Kurkimäki sekä tuottaja Pekka Pohjoispää. Kuva: Anne Savela.
Lapua 1976 -elokuvan kutsuvierasensi-illassa kohtasivat jälleen miespääosan esittäjä, näyttelijä Konsta Laakso (vas.), Rene Mattila, ohjaaja Toni Kurkimäki sekä tuottaja Pekka Pohjoispää.
Lapua 1976 -elokuvan kutsuvierasensi-illassa kohtasivat jälleen miespääosan esittäjä, näyttelijä Konsta Laakso (vas.), Rene Mattila, ohjaaja Toni Kurkimäki sekä tuottaja Pekka Pohjoispää. Kuva: Anne Savela.
Lapua 1976 -elokuvan kutsuvierasensi-illassa kohtasivat jälleen miespääosan esittäjä, näyttelijä Konsta Laakso (vas.), Rene Mattila, ohjaaja Toni Kurkimäki sekä tuottaja Pekka Pohjoispää.

Huikean vastaanoton saanut Lapua 1976 -elokuva kiinnosti lukijoita Järviseudun Sanomien kotisivulla. Viiden luetuimman joukossa oli myös Raija Kankaan muistojuttu sekä lisääntyneeseen kouluväkivaltaan liittyvä juttu, jossa kerrotaan koulun keinoista puuttua ongelmatilanteisiin.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA