Elinkeinoyhtiö mukana yrittäjän arjessa jo 30 vuotta 

Vesa Alanko-Luopa kertoo, ettei konkurssien lisääntyminen näy vielä Järvi-Pohjanmaalla.
Vesa Alanko-Luopa kertoo, ettei konkurssien lisääntyminen näy vielä Järvi-Pohjanmaalla.
Vesa Alanko-Luopa kertoo, ettei konkurssien lisääntyminen näy vielä Järvi-Pohjanmaalla.
Vesa Alanko-Luopa kertoo, ettei konkurssien lisääntyminen näy vielä Järvi-Pohjanmaalla.

TÄMÄN VUODEN lokakuussa Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP) saavuttaa 30-vuoden iän. Yhtiön toiminta alkoi Vimpelissä lokakuussa 1993, jolloin yhtiön tehtävänä olivat Vimpelissä toimivien yritysten elinkeinopalvelut. Yhtiön toimitusjohtajana aloitti tuolloin Heimo Höykinpuro. Yhtiön perustamisasiakirja laadittiin Vimpelin kunnan toimesta 17.6.1993. Yhtiön hallituksen puheenjohtajana aloitti Pekka Niemi. Toiminta-alue laajeni vuonna 2009 käsittämään Alajärvellä ja Soinissa toimivien yritysten neuvontapalvelut. Lappajärvi liittyi neljäntenä kuntana yhtiön toiminta-alueeksi vuonna 2020. 

Vuoden 2024 alussa toiminta-alue tulee kattamaan myös Evijärven kunnan alueella toimivien yritysten elinkeinopalvelut. Luonnollisesti neuvomme ja sparraamme myös henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita perustamaan uuden yrityksen. Toivotan tervetulleiksi Evijärven kunnan ja alueen yritykset mukaan yhtiömme toimintaan. Haluan esittää nöyrimmät kiitokset Järviseudun kuntien luottamushenkilöille, viranhaltijoille ja alueen yrityksille meille osoitetusta luottamuksesta elinkeinoelämän kehittämistehtävässä. Vaikka jo pitkään olemme tehneet hyvää yhteistyötä koko seutukunnan kanssa, avautuu nyt entistä parempi mahdollisuus kehittää koko Järviseudun elinvoimaa. Alueella vallitsee hyvä yhteishenki yhteistyölle ja sen toivon entisestään tiivistyvän. Positiiviset uutiset Kraatterijärven Geoparkin hyväksymisestä UNESCOn Geopark-verkostoon antaa meille hyvät mahdollisuudet matkailutoimialan ja myös muiden toimialojen kehittämiseen aivan uudelle tasolle. Kiinnostus alueemme tarjoamia palveluita ja tuotteita kohtaan tulee väistämättä kasvamaan. Tämä kaikki vaatii meiltä kuitenkin vahvaa sitoutumista asiaa ja tavoitetta kohtaan. Turha vaatimattomuus on myös laitettava syrjään. 

Tulevaisuudessa meillä on yhdessä entistä paremmat mahdollisuudet tuoda esiin seutukuntamme osaamista, vahvuuksia ja hyvää elämää – meidän tulee ne vain tunnistaa ja kertoa siitä muille. 

Synttäreitä vietämme 27.10.2023. Ennen varsinaista vuosipäivää vietämme avoimien ovien päivää Alajärven toimipisteessä, Hoiskontie 25:ssä, 25.10.2023. Olette lämpimästi tervetulleita tapaamaan meitä ja keskustelemaan sinua kiinnostavista ja ajankohtaisista asioista. 

Mainos

Hyvää syksyä lehden lukijoille! 

Vesa Alanko-Luopa, toimitusjohtaja 

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy 

Lisää kolumneja täällä, luitko jo nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.