Uusimmat kesäblogit:

Selkorippikoulussa tutustutaan kristinuskoon yhdessä kokien 

Marja-Liisa Latvatalo eli Lissu-pappi viime kesän leirijumalanpalveluksessa. Kuva: Latvatalolta.
Marja-Liisa Latvatalo eli Lissu-pappi viime kesän leirijumalanpalveluksessa. Kuva: Latvatalolta.
JÄRVI-POHJANMAAN alueella järjestetään seurakuntien yhteistyönä selkorippikouluja tarpeen vaatiessa, eli silloin kun ryhmä saadaan aikaan. Ryhmän suosituskoko on 4–8 nuorta.  Alueeseen kuuluvat Alajärven, Kauhavan, Pietarsaaren, Soinin ja Ähtärin seurakunnat.  −Aiemmin puhu...

JÄRVI-POHJANMAAN alueella järjestetään seurakuntien yhteistyönä selkorippikouluja tarpeen vaatiessa, eli silloin kun ryhmä saadaan aikaan. Ryhmän suosituskoko on 4–8 nuorta.  Alueeseen kuuluvat Alajärven, Kauhavan, Pietarsaaren, Soinin ja Ähtärin seurakunnat. 

−Aiemmin puhu…

Tämä sisältö on tilaajille

Päivää
Tuntia
Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.