Uusimmat kesäblogit:

Rovastilassa kirppisralli virkisti viikonloppua 

Nuori polvi toimi aktiivisesti myyjinä.
Nuori polvi toimi aktiivisesti myyjinä.

LAPPAJÄRVELLÄ Rovastilan kyläyhdistys tempaisi järjestämällä kirppisrallin. Tapahtumassa oli 14 myyntipaikkaa, ja tavara vaihtoi mukavasti omistajaa. Lopputulos ei toki aina ole tavaran kokonaismäärän vähentyminen taloudesta, mutta jos tavara edes korvautuu toisella, on kehitystä tapahtunut.  

Aino Alppinen 

Kuvat: Sarita Ahvenniemi.

Luitko jo nämä tuoreet jutut?

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.