Uusimmat kesäblogit:

Suvitiellä paistoi aurinko ja kauppa kävi hyvin

Eemeli Porthénin myyntipöydällä oli kysyttyjä Arabian kannuja.
Eemeli Porthénin myyntipöydällä oli kysyttyjä Arabian kannuja.

LAPPAJÄRVEN Itäkylässä Suvitiellä kokoonnuttiin lauantaina Kirppisralliin viiden myyntipaikan voimin. Aurinko paistoi, ja kahvi ja kotona tehty piirakka maistuivat kävijöille. Päivä oli sen verran onnistunut, että ensi vuodelle alettiin jo kaavailla sopivaa päivää vastaavalle tapahtumalle.  

–Kauppa kävi ja joku naapuri tuli myyneeksi moottorikelkan, mopedin ja ruohonleikkurinkin, vaikka niiden ei pitänyt olla edes myytävänä, naureskelee Eemeli Porthén, joka oli kirppisrallia järjestämässä ja mainosti sitä sosiaalisessa mediassa.

Kirppiksellä kiinnostivat lasten lelut, samoin Iittalan ja Arabian astiat. Joku asiakas jopa palasi puolen tunnin kuluttua uudelleen ostoksille. Maljakko oli jäänyt ostamatta ja alkoi kotona vaivata. Siitä piti lähteä erikseen tekemään kaupat.

Aino Alppinen

Luitko jo nämä tuoreet jutut?

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.