Uusimmat kesäblogit:

Kunnarit ratkaisivat Raahessa

Jaakko Kultalahti johdattelee suojattinsa runkosarjan päätöskierrokselle tänään keskiviikkona. Kuva: Joni-Petteri Hiirikoski.
Jaakko Kultalahti johdattelee suojattinsa runkosarjan päätöskierrokselle tänään keskiviikkona. Kuva: Joni-Petteri Hiirikoski.

PattU–LaVe 2–0 (8–4, 5–4)

Lappajärven Veikkojen naisten Ykköspesisjoukkue taipui Pattijoen Urheilijoille Raahessa käydyssä pesäpallo-ottelussa. Emäntäjoukkue ratkaisi molemmat jaksot läpilyönneillä, jotka käänsivät pelin emännille. Kotijoukkue säilytti voiton myötä vielä mahdollisuuden välttää putoamiskarsinnat.

Veikot aloitti vahvasti hyvän pelin pelanneiden Saana Kamppisen ja Anni Kankaan kotiutuksilla. Pattijoki kuittasi heti tilanteen tasoihin yksittäisillä kotiutuksilla. Kotiuttajajokeri Maria Kankaanpää jatkoi vielä läpilyönnillä, mikä oli liikaa Lavettarille. Mari Rintalan kotiutus oli laiha lohtu vihreäpaidoille.

Toisen jakso alkoi samoin kuin edellinen, mutta nyt kääntäen. Raahelaiset tekivät heti kaksi juoksua, minkä Anni Kangas kuittasi kahdella juoksulla. Sanna Särkijärven tarkka kolmosjatkeelle suunnattu juoksun ja kunnarin tuottanut lyönti painui maisemiin. Viimeiseen vuoroon lähdettiin LaVen 4–2 johdossa, mikä ei kuitenkaan riittänyt. Kotijoukkueen Essi Bäckman iski takaa läpi ja käänsi tilanteen joukkueelleen. Veikkojen tasoittavan vuoron takaa-ajo ei tuottanut tulosta.

Lavettarien kompastuksena olivat kotiutukset ja ulkopeli. Kolmostilanteet kirjattiin Veikoille 22–20, joista vain kahdeksan tuotti tulosta. Neea Mattila meni kärkenä hyvin kentälle ja toi neljä juoksua. Saana Kamppinen vaihtoi hyvin. Lisäksi hän löi juoksun ja toi kaksi. Emma Mustonen ja Mari Rintala käsittelivät mailojaan sadan prosentin tehoilla. Kamppisen ohella palkittu Anni Kangas jatkoi vakuuttavia suorituksia vaihtajana ja kotiuttajana. Hän hoiti kaikki neljä kakkostilannetta ja löi lisäksi kolme juoksua.

Tänään keskiviikkona pelataan runkosarjan päätöskierros. Veikot saa kotiotteluun vastaansa Kirittärien Akatemian Jyväskylästä. Peli alkaa kello 18 Veikkolassa. Nyt tarvitaan kotiyleisön tuki auttamaan joukkueemme voittoon.

Reijo Kärnä

Luitko jo nämä?

Itä parempi miehissä – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Martti Ruuskalle on myönnetty vuoden 2023 Vimpeli-palkinto – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Pesäpallopelien kuulutuksiin ja musiikkiin kaivataan yhteisiä pelisääntöjä – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Severi Lassila tuuletti voittoa sydämensä kyllyydestä.

Veto kaivoi sotakirveen esiin

Veto-Jymy 2-0 (4-3,3-0) Vimpelin Veto kaatoi Sotkamon Jymyn miesten Superpesiksen kolmannessa finaaliottelussa. Ottelusarja on Sotkamolle

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Severi Lassila tuuletti voittoa sydämensä kyllyydestä.

Veto kaivoi sotakirveen esiin

Veto-Jymy 2-0 (4-3,3-0) Vimpelin Veto kaatoi Sotkamon Jymyn miesten Superpesiksen kolmannessa finaaliottelussa. Ottelusarja on Sotkamolle

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.