Uusimmat kesäblogit:

Kolmas pyörä -näytelmä kutittelee nauruhermoja – näyttelijöiltä loistavaa improvisaatiota 

Näyttelijäkaartin ammattitaitoiset suoritukset saivat ansaitut aplodit. Markkinaviikonlopun näytös on lauantaina kello 14.
Näyttelijäkaartin ammattitaitoiset suoritukset saivat ansaitut aplodit. Markkinaviikonlopun näytös on lauantaina kello 14.

LAPPAJÄRVEN KESÄTEATTERIN Kolmas pyörä -näytelmä tarjoaa pomminvarmasti kepeää huumoria aikuiseen makuun. Illan aikana esitellään nettideittailun maailmasta niin värikkäitä hahmoja, että kohtaamisissa on myös näyttelijöillä välillä pokassa pitelemistä.  

Näyttelijä Janne Kallioniemi eläytyi moninaisiin ja perin erikoisiin rooleihinsa ihailtavalla panostuksella. Roolisuoritukset saivat jopa käsikirjoittaja-näyttelijä Jani Karvisen istahtamaan eturiviin yleisön keskelle tirskahtelemaan.  

–Minkä takia kesäteatterin hahmojen pitää aina olla näin mielipuolisia, hän kysyy yleisöltä, itsekin vedet silmissä nauraen. 

Rohkean parodian lisäksi käsikirjoitukseen toi mukavan säväyksen näytelmässä vilahtavat tutut paikkakunnat. Vimpelissä vaikuttanut fitness-liike ei vakuuttanut treffeillä, mutta onneksi Evijärvellä sentään ymmärretään muodin päälle, näytelmässä selviää. Lappajärvikin mainittiin, mutta missä yhteydessä? Se, kuten myös Saaran kadonneen miehen kohtalo kannattaa käydä selvittämässä paikan päällä. Naurutakuu ainutlaatuisessa miljöössä kruunaa unohtumattomalla tavalla kesän kokemukset muistojen arkistoon. Mitäpä olisi kesä ilman kesäteatteria? 

Lue lisää aiheesta: https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/06/10/lappajarvi-on-jattanyt-konkarinayttelijaan-lahtemattoman-vaikutuksen/ https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/07/02/lappajarven-kesateatterissa-on-monipuolinen-kattaus/ https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/06/07/jarviseudun-kesaasukkaat-uutiskirje-6-2023/

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.