Lappajärven kesäteatterissa on monipuolinen kattaus

Lappajärven kesäteatterin kate antaa suojan niin sateelta kuin auringolta.
Lappajärven kesäteatterin kate antaa suojan niin sateelta kuin auringolta.
Lappajärven kesäteatterin kate antaa suojan niin sateelta kuin auringolta.
Lappajärven kesäteatterin kate antaa suojan niin sateelta kuin auringolta.

Lappajärven kesäteatteri kutsuu jälleen nauttimaan nauruhermoja kutkuttavasta esityksestä kraatterijärven upeisiin maisemiin. Kesän kruununa nähdään musiikkikomedia Kolmas Pyörä. 1.7.-6.8. esittävän näytelmän ovat käsikirjoittaneet Sami Hintsanen, Jani Karvinen, Ville Pusa sekä Ville Majamaa. Esityksen ohjauksesta vastaa Jani Karvinen. Rooleissa nähdään Karvisen lisäksi Janne Kallioniemi, Ville Pusa, Mikko Rantaniva, Sofia Arasola sekä Mikaela Nokelainen.

Kesäteatterin luotsi Kristian Hyyppä on tulevasta innoissaan.

-Kyseessä on Pinky Ponky Productions Oy:n ja Lappajärven kesäteatterin yhteistuotanto, joka ei varmasti jätä katsojia kylmäksi. Näyttelijät ovat todellisia huippuja, jotka ovat tulleet yleisölle tutuiksi niin eri teattereissa kuin osa myös television kautta.

Kolmas pyörä on tunnettujen suomalaisten hittien täyttämä tarina nettideittailun villistä maailmasta, siinä käydään läpi niin Tinder, EliittiKumppani, Match kuin monet muutkin paikat.

-Musiikin säestyksellä selviää kappaleiden nimien tapaan ”Kuka on se oikea”, onko kyseessä ”Meidän biisi” ja alkavatko nyt ”Paremmat päivät”, Hyyppä hykertelee.

Palkittua osaamista

Viime vuonna Näyttelijäliiton Vuoden teatterinäyttelijänä palkitsemana Jani Karvinen saapuu Lappajärvelle hyvillä mielin.

-On aivan mahtavaa palata Lappajärvelle muutaman vuoden tauon jälkeen. Seutu ja sen ihmiset ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen.

-Lappajärven kesäteatteri on ainutlaatuinen. Kuvankaunis kraatterijärvi, metsät ja valoisat kesäyöt tuovat mukanaan unohtumattoman elämyksen.

Mainos

Esityksen osalta hän lupaa hulvattomia hetkiä parisuhdesopan kanssa.

-Pian pääsemme taas laulamaan ja nauramaan yhdessä. Keitoksen loppuun saakka saadaan jännittää saako pääosan esittäjä, upea Sofia Arasola, itselleen onnen ja hyvän miehen.

Paljon muutakin

Lappajärven kesäteatteria Kristian Hyypän ohella pyörittävät Jenni Hyyppä ja Miika Lahnalampi ovat järjestäneet kesälle muutakin todellista taiteen ilotulitusta. 10.7. nähdään stand up -komiikkaa parhaimmillaan kun Ismo Leikolan Kesäillan spesiaali saapuu Lappajärvelle. 14.7. kuullaan upeaa musiikkitulkintaa Jarkko Aholan ja Guardia Nuevan noustessa lavalle. 21.7. jytisee kunnolla Stratovariuksen nostaessa tunnetta pintaan. Kesäkauden päättää 28.7. viime vuotisen Voice of Finland –kisan voittaja Sussu Erkinheimo.

Stratovariuksen vokalisti Timo Kotipelto on iloinen päästessään esiintymään kotikunnassaan.

-On todella mukavaa soittaa jälleen kotikonnuilla koko bändin voimin. Viimeisestä Stratovariuksen Lappajärven keikasta on kulunut neljätoista vuotta, eli nyt on korkea aika palata juurille.

-Paikkanahan Halkosaari on aivan erityinen, se herättää paljon muistoja. Siellä tuli vietettyä nuorena lauantai-iltoja kavereiden kanssa bändejä kuunnellen.

Tomi Olli

Juttua muokattu 3.7. klo 8.53: Guardia Nuevan nimi kirjoitettu oikeaan muotoon.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.