Rantamajan lastentapahtumassa riitti puuhaa ja koettavaa 

Nooa teki tuttavuutta Tiia Ketosen omistamaan sinikieliskinkkiin.
Nooa teki tuttavuutta Tiia Ketosen omistamaan sinikieliskinkkiin.
Nooa teki tuttavuutta Tiia Ketosen omistamaan sinikieliskinkkiin.
Nooa teki tuttavuutta Tiia Ketosen omistamaan sinikieliskinkkiin.

HUIKEA koko kylän ja monen eri yhdistyksen vapaaehtoisvoimin järjestetty Rantamajan lastentapahtuma Kauhavan Kortesjärvellä kokosi jälleen satamäärin lapsia ja aikuisia monenmoisiin puuhailuihin. 

Tiistai-illan koko perheen tapahtumasta ei tekemistä ja näkemistä puuttunut. Siitä pitivät huolen erilaiset askartelut, pienet ja suuret traktorit, Kennelliiton luku- ja kaverikoirat, poniajelu, terraarioeläimet, kanat, Herra Kivisen Puutarhatontut laululeikkeineen, VPK:n ja Markkipartion toimintapisteet ja monet muut aktiviteetit. Maistuvaa suuhunpantavaakin oli tarjolla. 

Härmänmaan 4H:n toimintapisteellä tunnistettiin ötököitä sekä valmistettiin ötökkäpinssejä.  

−Rantamaja on loistava paikka tällaiselle tapahtumalle. Miljöö on kaunis, eikä kaiken tarvitse aina tapahtua keskustassa, totesi yhdistyksen toiminnanjohtaja Kirsi Siltamäki.  

Kemistä kyläilyreissulle saapuneet Mari-Anne Kaikkonen sekä Juha-Pekka Laakso perheineen kertoivat olevansa tapahtumassa ensimmäistä kertaa. Pojat Julius ja Samuel olivat löytäneet paikalta kaikenlaista puuhaa.  

Minttu ja Mette Korpi olivat tuoneet Rantamajalle esittelyyn lemmikkikanojaan. Tilavassa häkissään esiintyivät yleisölle Mustitupsu, Ruusu, Martta ja sen jälkeläinen Turbo. Tytöt kertoivat, että kotona heillä on vielä lisää kanoja.  

Illan loppupuolella alkanut kaatosade oli ainoa haittatekijä onnistuneessa tapahtumassa. 

Luitko jo nämä tuoreet jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.