Aquarius Resort ja Rantakirppu hehkuvat kesää 

Miika Lahnalampi ja Kristian Hyyppä lupaavat asiakkaille monenlaista kesäkivaa.
Miika Lahnalampi ja Kristian Hyyppä lupaavat asiakkaille monenlaista kesäkivaa.
Miika Lahnalampi ja Kristian Hyyppä lupaavat asiakkaille monenlaista kesäkivaa.
Miika Lahnalampi ja Kristian Hyyppä lupaavat asiakkaille monenlaista kesäkivaa.

LAPPAJÄRVEN upeissa rantamamaisemissa toimivat Aquarius Resort ja Rantakirppu tarjoavat monenlaista mukavaa kesään. Aquarius Resort on uusi tulokas Jenni ja Kristian Hyypän sekä Miika Lahnalammen yrityksen toimintaan. Kyseessä on Lappajärven kunnan omistama kiinteistö, jossa tehtiin kevään aikana mittava remontti muun muassa majoitushuoneille ja saunatiloille. 

Aquariuksessa on neljä majoitushuonetta. Lisäksi aivan vieressä sijaitsevassa kerrostalossa on kaksi keittiöllistä huonetta. Lähietäisyydeltä löytyy myös 46 neliön saunamökki kahdella makuuhuoneella. Kristian Hyyppä muistuttaa muistakin palveluista. 

–Aquariuksessa on ajanmukainen kokoustila, jossa on tilaa viidellekymmenelle hengelle. Kokonaisuuteen tuo mukavan lisän parinkymmenen hengen tilaussauna, josta voi pulahtaa helposti vilvoittelemaan Lappajärven veteen. 

Mielenkiintoinen uutuus on Aquariukseen saneerattu lounge-henkinen terassiravintola, jossa voi istahtaa sisällä tai näköalaterassilla. Miika Lahnalampi lupaa tunnelmallisia hetkiä. 

–Ravintolassa voi nauttia uudistetussa ympäristössä esimerkiksi erikoiskahveista ja –oluista, viineistä sekä mocktaileista. Lisäksi kokouksiin ja ryhmille on saatavana cateringpalvelu. 

  

Hotelli Kivitipun omistamassa kiinteistössä toimiva Rantakirppu tuo kesään viileitä ja maukkaita tuulahduksia. Tarjolla on monipuolisia juomia prosenttivirvokkeista alkoholittomiin vaihtoehtoihin. Nälkäkään ei pääse yllättämään, sillä listalla on muun muassa kanansiipiä, ylämaankarjasta tehtyä makkaraa sekä kattava valikoima pallojäätelöitä. Hyyppä muistuttaa myös ohjelmasta. 

–Lavalla soi juhannuksesta lähtien jokaisena lauantaina aina 26. Elokuuta Telaketjun johdolla pidettäviin päättäjäisiin saakka. 

Rantakirpusta on myös mahdollisuus vuokrata suplautoja, kajakkeja, polkuvene sekä sähköavusteisia fatbikeja. Rantakirpun vieressä sijaitsee ilmainen nuotiopaikka sekä vuokrattava kota, mistä avautuu hieno näkymä järvelle. Aivan ravintolan vieressä on myös mainio uimaranta. 

Miika Lahnalampi tarjoaa lisäksi kalastuspalveluja. 

–Järjestän opastettuja kalastusretkiä Lappajärven laineille. Retkillä perehdytään kalastustekniikoihin sekä tutustutaan välineisiin ja vesistöön. 

Tomi Olli 

Lisää Lappajärven kesäjuttuja löytyy täältä:

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA