Vimpelin Osuuspankki juhlii 100-vuotista taivaltaan Pesisfestivaalien yhteydessä

Vimpelin Osuuspankki järjestää kaikille avoimen Olli Halosen konsertin yhteistyössä Vimpelin Yrittäjien, Vimpelin kunnan ja Vimpelin Vedon kanssa.
Vimpelin Osuuspankki järjestää kaikille avoimen Olli Halosen konsertin yhteistyössä Vimpelin Yrittäjien, Vimpelin kunnan ja Vimpelin Vedon kanssa.
Vimpelin Osuuspankki järjestää kaikille avoimen Olli Halosen konsertin yhteistyössä Vimpelin Yrittäjien, Vimpelin kunnan ja Vimpelin Vedon kanssa.
Vimpelin Osuuspankki järjestää kaikille avoimen Olli Halosen konsertin yhteistyössä Vimpelin Yrittäjien, Vimpelin kunnan ja Vimpelin Vedon kanssa.

VIMPELIN OSUUSPANKKI viettää tänä vuonna toimintansa 100-vuotisjuhlavuotta. Pankki juhlistaa merkkivuottaan asiakkaiden, yhteistyötahojen, hallinnon ja henkilökunnan kanssa eri yhteyksissä pitkin vuotta. Yksi juhlavuoden merkittävistä tapahtumista on Saarikentällä 9. heinäkuuta järjestettävä Olli Halosen konsertti. Vimpelin Osuuspankki järjestää konsertin Yhteistyössä Vimpelin Yrittäjien, Vimpelin kunnan ja Vimpelin Vedon kanssa. 

–Vimpelin Yrittäjät olivat saaneet kevättalvella kuulla, että vietämme juhlavuotta ja suunnittelemme erilaisia tapahtumia juhlavuoden kunniaksi. Samaan aikaan yrittäjät olivat jo varanneet Saarikentän konserttitapahtumaa varten ja kysyivät Vimpelin Osuuspankkia tapahtumalle yhteistyökumppaniksi, sanoo Matti Mäkinen

–Pankin hallinto innostui kovasti ideasta ja päätimme siten lähteä mukaan hankkeeseen. Pyysimme lisäksi Vimpelin kuntaa ja Vimpelin Vetoa mukaan järjestelyihin ja lopputuloksena voimme tarjota asiakkaillemme, kuntalaisille, kesäasukkaille ja itse asiassa kaikelle kansalle yli kuntarajojen tämän tapahtuman, joka sopii hyvin myös pankin yhteisöllisen roolin mukaisiin arvoihin, jatkaa Mäkinen. 

VIMPELIN YRITTÄJÄT ovat saaneet paljon positiivista palautetta viime vuoden Pesisfestivaalien Hevisaurus-konsertin järjestämisestä. 

–Oli itsestään selvää, että Vimpelin Yrittäjät osallistuu tänäkin vuonna festivaalien ohjelmaan tuomalla avajaisviikonloppuun artistin, jonka musiikki sopii koko perheelle. Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Vimpelin Osuuspankin konsertin sponsoriksi. Yhteistyö Vimpelin Osuuspankin kanssa on mahdollistanut sen, että tänä vuonna järjestettävä konsertti on avoin kaikille ilman sisäänpääsymaksua. Odotammekin, että Saarikentälle saapuu suuri joukko lähialueen perheitä, sanoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala. 

Yleisö pääsee nauttimaan musiikista, jota tarjoaa artisti suoraan soittolistojen kärjessä. Olli Halonen säveltää ja sanoittaa itse kappaleensa ja jokainen niistä sisältää tarinan, joka kertoo suomalaisesta luonteesta, sisusta ja sielunmaisemasta. Halosen sanoitukset luovat kuvan sitkeistä ja periksiantamattomista ihmisistä, jotka ovat tyytyväisiä elämäänsä maaseudulla.  

–Uskomme, että Olli Halosen musiikki on nappivalinta soimaan juuri Vimpelissä, sanoo Vesala.  

KONSERTIN lisäksi Pesisfestivaaliviikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Tapahtuman avajaisissa lauantaina nähdään muun muassa viime vuonna ihastuttanut pesisjunnujen esittelymarssi. Sunnuntain tapahtumat avaa koripallon 3×3 SM-kiertue, ja ennen illan ilmaiskonserttia löytyy paljon mukavaa tekemistä koko perheelle. Teuvo Mäkelän kehutuille opastetuille kierroksille kannattaa osallistua, niitä on tarjolla viikon mittaan useampana päivänä.  

Väkitukko Areena tarjoaa uudenlaista tapaa käsitellä ajankohtaisia asioita, paikalle toivotaan yleisöä kuuntelemaan ja rohkeasti myös osallistumaan ja esittämään kysymyksiä panelisteille. Päätösviikonlopun lauantaina kisaillaan porrasjuoksun SM-kisat ja päätösbileisiin voit osallistua sekä Völjyssä että Lakis Areenalla. Nämä ja monet muut tapahtumat löydät Vimpelin Pesisfestivaalien kotisivuilta! 

Aiheesta lisää täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA