Pekka Mäenpää jää eläkkeelle vuosikymmenien asiakaspalvelutyöstä

Saara Peltotupa ja Pekka Mäenpää olivat mukana SEO Kortesjärven Kevätpäivillä, jonka yhteistyökumppani LähiTapiola tarjosi maksuttoman käsisammuttimien tarkastuksen.
Saara Peltotupa ja Pekka Mäenpää olivat mukana SEO Kortesjärven Kevätpäivillä, jonka yhteistyökumppani LähiTapiola tarjosi maksuttoman käsisammuttimien tarkastuksen.
PARASTA työssäni on ollut ihmisten kanssa tekemisissä oleminen, heidän tapaamisensa ja tutustuminen uusiin asiakkaisiin, kertoo LähiTapiolan Etelä-Pohjanmaan alueen myyntipäällikkö Pekka Mäenpää eläkkeelle jäämisen kynnyksellä.   Mäenpään työura alkoi Suomelan kaupp...

PARASTA työssäni on ollut ihmisten kanssa tekemisissä oleminen, heidän tapaamisensa ja tutustuminen uusiin asiakkaisiin, kertoo LähiTapiolan Etelä-Pohjanmaan alueen myyntipäällikkö Pekka Mäenpää eläkkeelle jäämisen kynnyksellä.  

Mäenpään työura alkoi Suomelan kaupp…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.