Uusimmat kesäblogit:

Pekka Mäenpää jää eläkkeelle vuosikymmenien asiakaspalvelutyöstä

Saara Peltotupa ja Pekka Mäenpää olivat mukana SEO Kortesjärven Kevätpäivillä, jonka yhteistyökumppani LähiTapiola tarjosi maksuttoman käsisammuttimien tarkastuksen.
Saara Peltotupa ja Pekka Mäenpää olivat mukana SEO Kortesjärven Kevätpäivillä, jonka yhteistyökumppani LähiTapiola tarjosi maksuttoman käsisammuttimien tarkastuksen.

PARASTA työssäni on ollut ihmisten kanssa tekemisissä oleminen, heidän tapaamisensa ja tutustuminen uusiin asiakkaisiin, kertoo LähiTapiolan Etelä-Pohjanmaan alueen myyntipäällikkö Pekka Mäenpää eläkkeelle jäämisen kynnyksellä.  

Mäenpään työura alkoi Suomelan kauppahuoneella rautakauppa-alan töissä ja kesti 33 vuotta. Siinä sivussa hän teki vuodesta 1993 alkaen asiamiestöitä Tapiolassa, joka myöhemmin muuttui LähiTapiolaksi. Sivutyötä tehdessään hän samalla opiskeli työhön. Päätoimisena myyntipäällikkönä Mäenpää on ollut LähiTapiolassa vuodesta 2014.  

−Työalueena on koko Järviseutu ja jonkin verran Härmää ja Kauhavaa. Työn pääpainona on ollut isojen maatilojen vakuutusten hoitaminen. Työhön kuuluvat lisäksi tilakäynnit, eli vieraillaan paikan päällä maatilalla. Myös yksityispuolen vakuutuksia tehdään jonkin verran.  

Mäenpää kertoo olleensa koko elämänsä asiakaspalvelutöissä ja hänellä onkin jo kolmenkymmen vuoden mittaisia asiakassuhteita. 

 −Tunnen jo kolmatta sukupolvea. Asiointi on helppoa, kun tunnetaan puolin ja toisin. Minulla on ollut myös hyvät työkaverit, joilta on saanut apua aina tarvittaessa. Yhdessä on voitu miettiä visaisia asioita ja kysymyksiä. Meillä on ollut hyvä yhteishenki.  

Työtään Mäenpää pitää mielenkiintoisena, mutta välillä on toki ollut haastavampiakin päiviä. Työ vakuutusalalla on tavoitteellista ja alan sääntely vahvaa. Tarkkana täytyy olla ja koko ajan valmis oppimaan uutta.  

Kortesjärveläisellä Mäenpäällä on kiirettä luvassa jatkossakin. Tulevista aktiviteeteistaan hän mainitsee ulkoilun ja pyöräilyn sekä luonnossa liikkumisen. 

Saara Peltotupa aloittaa avoimin mielin työn myyntipäällikkönä maatilatiimissä LähiTapiolassa 

VIMPELILÄINEN Saara Peltotupa on työskennellyt LähiTapiolan Etelä-Pohjanmaan alueella helmikuusta lähtien.  

−Työ on tuntunut monipuoliselta ja vaihtelevalta. Työssäni avuksi on se, että tunnen Järviseudun alueen väkeä. Vakuutusala ja käytettävät tietojärjestelmät eivät olleet minulle ennestään tuttuja, mutta pikkuhiljaa nekin ovat tulleet tutuiksi.  Olemme ehtineet työskennellä Pekka Mäenpään kanssa yhdessä kolme kuukautta, ja häneltä olen saanut paljon hyvää tietoa.  Maatalouspuolelta minulla on kyllä kokemusta sekä agrologin koulutus.  Nyt on aika sitten ottaa ohjakset omiin käsiin. Jos sitten kysyttävää tulisi, niin apua on saatavilla, maatalouspuolemme tiimistä voi aina kysyä neuvoa. Avoimin mielin ja reippaasti aion tarttua tehtäviin, vaikka luonnollisesti vähän jännittääkin.  

Luitko jo nämä yritysjutut?

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.