Karvalan Unski on auki!

Paikalla avajaisissa, Karvalassa oli väkeä kosolti.
Karvalan Unski on auki
Paikalla avajaisissa, Karvalassa oli väkeä kosolti.
Karvalan Unski on auki

Karvalan Unski avattiin virallisesti lauantaina 20.5.2023 kello 12:00. Avajaiset alkoivat juhlallisesti Suomenlipun nostolla salkoon. Paikalle oli saapunut väkeä runsaasti ja lisää valui suorastaan höyryävänä Kymenä. Paikallinen ”uudisasukas” Rille istahti pöytään ja vaihdettiin siinä kuulumisia.

– Kyltit ja taulut saatiin maalattua baarin seinälle ajoissa. Kylläpä on muuten väkeä, kun noin jonottavat, Rille totesi.

Nurkkapöydässä istuessa tuli enemmän, kuin nostalginen olo. Mieleen muistuvat ne useat perjantai-lauantai-illat 80-luvulta, kun oltiin paikkeilla. Karvalan Unski sijaitsee risteyksessä, jossa on liikennettä ollut jo kautta aikain Kauhavan, Alajärven ja Lappajärven suuntaan.

Mainos

Unskia vetävät Heli ja Veli-Matti Saariaho yrittäjinä.  Väkeä oli todellakin tuvan täydeltä; kahvia ja kastamista sai oikein jonottamalla jonottaa, hyvä niin. Paikka on lämminhenkinen vanhanliiton baari, josta väsynyt matkamies saa evästä ja hyvää mieltä matkallaan.  

Kyseisellä paikalla avattiin Union-asema 14.3.1975 Matti Saariahon toimesta. Union, siitä Unski, vaikka nykyisin SEO-värit ovat polttoainemittareissa. Niinpä vain Unionit ja Essot säilyvät muistoissa ihmisten mielissä ja kielissä, vaikka kartalta ovat jo pois hävinneet.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.