Yrittäjien burgerillassa kuultiin ajankohtaisia asioita yrittäjien etuuksista

Kristian Hyypän yrittäjätarina kiinnosti kuulijoita. Kuva: Jani Takamaa.
Kristian Hyypän yrittäjätarina kiinnosti kuulijoita. Kuva: Jani Takamaa.
Kristian Hyypän yrittäjätarina kiinnosti kuulijoita. Kuva: Jani Takamaa.
Kristian Hyypän yrittäjätarina kiinnosti kuulijoita. Kuva: Jani Takamaa.

LAPPAJÄRVEN YRITTÄJIEN järjestämä burgerilta kokosi yhteen yrittäjiä Ksenian Tuvalle keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja kuulemaan Kristian Hyypän mielenkiintoista yrittäjätarinaa. Paikalla oli myös Jani Takamaa kertomassa JPYP:n tulevista tapahtumista, sekä toiminnasta, joka tulevaisuudessa koskee myös evijärveläisiä yrittäjiä.

–Päätös on jo tehty, Evijärvi lähtee mukaan osakkaaksi syksyllä tai viimeistään 1.1.2024, sanoo Takamaa.

Matalan kynnyksen tapahtumaan saapui paikalle yrittäjiä Evijärveltä ja Lappajärveltä. Lappajärven Yrittäjien sihteeri Sanna Savola kertoi puheenvuorollaan, mitä hyötyä Yrittäjäyhdistyksen jäsenyydestä on yrittäjälle. Lappajärven Yrittäjien puheenjohtaja Inka Herrala oli tapahtumaan tyytyväinen.

–Oli mukavaa, kun saimme Evijärven Yrittäjien hallituksen jäseniä vieraaksi. He pitivät hallituksen kokouksen Ksenian Tuvalla ennen meidän tapahtumaamme, oli hieno oivallus heiltä yhdistää kaksi kärpästä samalla iskulla. Mielestäni juuri tämä kertoo yhteistyöstä yli kuntarajojen.

Lisää yritysjuttuja täällä, joko luit nämä?

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.