Lions Clubin jäidenlähtöveikkaus arvottiin

Arvonta suoritettiin oikein arvanneiden kesken.
Arvonta suoritettiin oikein arvanneiden kesken.

LIONS CLUB Lappajärven jäidenlähtöveikkaukseen myytiin 396 arpaa. Jäät lähtivät tänä vuonna 10. toukokuuta. Oikean päivämäärän veikanneita oli 20 kappaletta, heidän keskuudestaan arvottiin kolme palkinnonsaajaa. Arvonnan suorittivat Matti Saarenpää ja Anssi Särkiniemi.

Marjaana Lietoila voitti Netrauta Erkinheimon lahjakortin, Jaana Kivipelto-Karjalainen Rengasliike Angerviston lahjakortin ja Vuokko Honkaniemi Inkauneus-yrityksen lahjakortin. Palkinnot toimitetaan voittajille.

Lions Club Lappajärvi kiittää kaikkia veikkaukseen osallistuneita.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.