Järviseutu näyttäytyy ulkomaalaiselle ennen kaikkea mahdollisuuksina ja yhteisöllisyytenä 

Jani Kauniston näyttely Nelimarkka-museossa herätti ihastunutta keskustelua.
Jani Kauniston näyttely Nelimarkka-museossa herätti ihastunutta keskustelua.
KAKSI SeAMK:in kansainvälisen liiketalouden opiskelijaa tutustuivat viikon ajan JPYP:n matkassa Alajärven, Evijärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin yrityksiin ja nähtävyyskohteisiin. Portugalilainen Beatriz Juliãno ja saksalainen Markus Lang tutustuivat yhteen paikkakuntaan päivän ajan, ...

KAKSI SeAMK:in kansainvälisen liiketalouden opiskelijaa tutustuivat viikon ajan JPYP:n matkassa Alajärven, Evijärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin yrityksiin ja nähtävyyskohteisiin. Portugalilainen Beatriz Juliãno ja saksalainen Markus Lang tutustuivat yhteen paikkakuntaan päivän ajan, …

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.