Hyvinvointiteknologiaa kylille ja koteihin

Seamkin älykoti esittelee hyvinvointiteknologiaa. Kuva: Seamk.
Seamkin älykoti esittelee hyvinvointiteknologiaa. Kuva: Seamk.
Seamkin älykoti esittelee hyvinvointiteknologiaa. Kuva: Seamk.
Seamkin älykoti esittelee hyvinvointiteknologiaa. Kuva: Seamk.
Hyvinvoiva Etelä-Pohjanmaan -hankkeen edustajat kertovat Soinissa 10. toukokuuta hyvinvointialueen tulevista ja jo käytössä olevista digitaalisista palveluista. Tilaisuutta voi seurata myös etänä.

Keskiviikkona 10.5. järjestetään Hautakylä-salissa Digipalvelut kylille -ilta, jota pääsee seuraamaan myös verkon kautta kotikoneilta, mikäli ilmoittautuu mukaan 5.5. mennessä osoitteessa https://link.webropol.com/s/digipalvelut-kylille.

-Mikäli tulet paikan päälle Soinin Hautakylään, on salin osoite Kylätie 127. Tilaisuus aloitetaan kahvituksella kello 17, kertoo Päivi Kultalahti Aisaparilta.

Hyvinvoiva Etelä-Pohjanmaa -hankkeen edustajat kertovat hyvinvointialueen tulevista ja jo käytössä olevista digitaalisista palveluista.

Yhteiskehittämisellä innovaatioita – SOTE Living Lab -hanke tuo puolestaan esille hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysaloilla hyödynnettävän etäohjauksen ja hyvinvointiteknologian mahdollisuuksia. Esittelyssä on muun muassa Seinäjoen ammattikorkeakoulun rakentama älykoti, jossa sote-alalla toimivat pääsevät tutustumaan teknologian tuomiin ratkaisuihin.

Lisäksi kuulemme kylillä tehtävistä digikatselmuksista ja eteläpohjalaisten Leader-ryhmien Kylille-hankkeen palveluista.

-Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan: tilaa osallistumislinkki ilmoittautumislomakkeella tai tule paikan päälle Soiniin.

Lisää asumiseen ja ympäristöön liittyviä juttuja:

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/05/02/lappajarven-kalakantojen-elinvoimaisuutta-pyritaan-parantamaan-useilla-toimenpiteilla/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/05/02/lappajarven-geopark-etsii-tuotteistamisesta-kiinnostuneita-yrittajia-jarviseudun-alueelta/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/04/30/poistotekstiilien-vastaanotto-kaynnistyi-millespakassa/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/04/26/yritysten-toimitilatarpeita-kartoitetaan-lappajarvella/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/04/28/teetko-vappuna-munkkeja-tai-avaatko-grillikauden-varo-rasvapaloja/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.