Yritysten toimitilatarpeita kartoitetaan Lappajärvellä

Lappajärvellä kartoitetaan yrityksille soveltuvia toimitiloja. Kunta järjestää aiheesta tilaisuuden 4. toukokuuta.
Lappajärvellä kartoitetaan yrityksille soveltuvia toimitiloja. Kunta järjestää aiheesta tilaisuuden 4. toukokuuta.

LAPPAJÄRVEN KUNTA on saanut useita yhteydenottoja yrittäjiltä liike- ja toimitiloihin liittyen, kertoo tekninen johtaja Juha-Matti Näykki.  

–Nyt kunta kutsuu yrittäjiä keskustelemaan liike- ja toimitila-asioista, jotta saadaan ajankohtainen kuva tämänhetkisistä ja lähitulevaisuuden tilatarpeista.  

Näykki kertoo tilaisuudessa kunnan omistamien liike- ja toimitilojen nykytilasta, minkä jälkeen kartoitetaan yrittäjien tarpeita liiketiloille, teollisille toimitiloille ja tonteille. Lopuksi keskustelua ja yhteenveto. 

Tilaisuus järjestetään kunnanhallituksen kokoushuoneessa torstaina 4. toukokuuta kello 16.30–18. Tilaisuuteen voi ilmoittautua 3. toukokuuta mennessä Näykille tai JPYP:n yrityspalvelupäällikkö Maria Ahvenniemelle. Heiltä saa myös lisätietoja tilaisuuteen sekä toimitila-asioihin liittyen.  

Aiheeseen liittyviä juttuja

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA