Etelä-Pohjanmaan Rakennustaitosäätiö on myöntänyt tunnustuksen Evijärven Uittomieskämpälle 

Evijärven Uittomieskämpälle on myönnetty tunnustus. Arkistokuva.
Evijärven Uittomieskämpälle on myönnetty tunnustus. Arkistokuva.
Evijärven Uittomieskämpälle on myönnetty tunnustus. Arkistokuva.
Evijärven Uittomieskämpälle on myönnetty tunnustus. Arkistokuva.

ETELÄ-POHJANMAAN Rakennustaitosäätiö on myöntänyt Evijärvi-Seura Ry:n Uittomieskämpälle Rakentajalaatan. Se on tunnustus sinnikkäästä ja perinteitä kunnioittavasta toiminnasta, jolla Evijärvi-Seuran Uittomieskämppä on rakennettu. Asiaa juhlitaan perjantaina 5.5.2023 kello 14 alkaen Uittomieskämpällä.  

Ohessa ohjelma 5.5.2023 tiivistettynä. Tervetulotoivotus Ilmari Sulkakoski, Evijärvi-Seura Ry. Rakentajalaatan luovutus Asko Hilmola, Etelä-Pohjanmaan Rakennustaitosäätiö, kiitospuhe Heikki Valijoki, Evijärvi-Seura Ry. Musiikkia Evijärven Mieskuoro, johtaa Satu Lumiaho. Juhlapuheen pitää Yrjö Ylkänen, elinkeinopäällikkö, Metsäkeskuksesta. Musiikkia Valssipojat: Elias Kujala ja Jere Lehto, vapaa Sana Mikko Huhtala, Evijärven kunta, Tuija Ahola, Suomen Kotiseutuliiton tervehdys. Päätössanat lausuu Kauno Koivukangas, Evijärvi-Seura Ry. Tilaisuus päättyy yhteislaululla: Järviseudun marssiin. 

Muistatko nämä jutut

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.