Laajentuneen Pub Völjyn avajaiset viikon luetuin juttu

Miia Katajamäki valmisteli Pub Völjyn avajaisia. Kuva: Anne Savela.
Miia Katajamäki valmisteli Pub Völjyn avajaisia. Kuva: Anne Savela.

Viikolla 14 Järviseudun Sanomien nettisivulla eniten kiinnosti Vimpelissä toimivan, tilojaan laajentaneen Pub Völjyn tarina. Kärkiviisikkoon nousivat myös vaalikuulumiset, Alajärven seurakunnan Majataloilta sekä tunnelmat lauantain kokkokierrokselta.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.