Leijonanmielen vaalivalvojaisissa jännitettiin loppuun asti: “Työ Vimpelin eteen jatkuu”

Sam Leijonanmielen vaalivalvojaisissa Lakis Areenalla oli paikalla kannattajia, tukitiimin jäseniä ja läheisiä.
Sam Leijonanmielen vaalivalvojaisissa Lakis Areenalla oli paikalla kannattajia, tukitiimin jäseniä ja läheisiä.
LAKIS AREENALLE kokoontunut Sam Leijonanmielen kannattajien joukko seurasi tiiviisti Vimpelin oman ehdokkaan menestystä vaalituloksissa. Tällä kertaa pääsylippua eduskuntaan ei tullut, mutta Leijonanmieli uskoo siihen, että kaikella on oma tarkoituksensa, tälläkin.

18. helmikuuta oman vaalikiertueensa aloittanut  Leijonanmieli kertaa tiiviiden viikkojen tunnelmia kiitollisena. 

–Samoilla silmillä melkein on nämä viikot menty, nyt tietysti vähän väsyttää. Mutta tämä porukka tässä ympärillä on ihan uskomaton! Yksin en tähän olisi pystynyt. Monta kertaa on ollut roska silmässä kaikesta siitä tuesta mitä olen saanut. Kiitos siitä kaikille, äänestäjille ja tukijoukoille. 

Vankkumatonta kyläyhteisön luottamusta nauttiva Leijonanmieli suhtautuu asemaansa nöyrästi. Hän kertoo olevansa aidosti kyläläisten asioista kiinnostunut, eikä se asia ole muuttunut. Se tietysti harmittaa ihmistenkin puolesta, että oma alue jäi nyt ilman kansanedustajaa ja edunvalvontaa. Työtä Vimpelin kunnanjohtajana jatketaan hyvillä mielin, vaikka työtarjouksia onkin sadellut. 

–Täällä ovat minun juureni ja koen vahvasti alueen osaksi identiteettiäni. Järviseutu on osa minua, siksi sen elinvoimaisuuden edistäminen on itselleni intohimo. Lisäksi Vimpelissä ja Järviseudulla on ihan poikkeuksellinen yhteishenki, en ole missään kokenut vastaavaa. Täällä kaikki tehdään yhdessä, hän kiittelee. 

VAALITYÖLLE hän kertoo antaneensa kaikkensa, eikä työ ei lopputuloksesta huolimatta ole ollut turhaa. Kentältä saadut kokemukset ovat unohtumattomia. 

–Mieleenpainuvimpia hetkiä vaalityöstä on olleet keskustelut ihmisten kanssa. Täällä maaseudulla ollaan todella kiinnostuneita siitä, jääkö paikkakunnalle terveyskeskukset ja muut palvelut. On huolestuttavaa, kuinka ihmisten perusturvallisuuden tunne on hävinnyt kaikissa näissä kriiseissä. Ikäihmiset pelkäävät riittääkö rahat, omaishoitajia ja sote-alan työntekijöitä askarruttaa monikin asia, hän jatkaa.  

–Näille asioille on tehtävä jotain. Työ Vimpelin eteen jatkuu.  
Katso muiden alueen ehdokkaiden mietteet täältä

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.