Kurvinen ehdolle eduskuntavaaleihin

Julkaistu:

Aihe:

Keskustan kauhavalainen kansanedustaja Antti Kurvinen asettuu ehdolle huhtikuun 2019 eduskuntavaaleihin Vaasan vaalipiirissä. Ensimmäistä kautta eduskunnassa istuvan Kurvisen ehdokkuuden taakse on asettunut parikymmentä Keskustan paikallisyhdistystä Etelä-Pohjanmaalta ja Pohjanmaalta. Häntä esittävät ja tukevat kansanedustajaehdokkaaksi muun muassa neljä evijärveläistä yhdistystä, Isonkyrön Keskustan paikallisyhdistys, Vaasan Keskustan paikallisyhdistys ja useita Kurvisen kotikaupungin Kauhavan keskustajärjestöä.

– Kesän aikana olen kiertänyt pitkin vaalipiirin tilaisuuksia tavaten ihmisiä ja käynyt keskusteluja Keskustan järjestöväen kanssa. Politiikassa pitää luottamus ansaita uudelleen joka päivä; kun tukea on, olen valmis jälleen laittamaan itseni täysillä likoon, sanoo Kurvinen.

Antti Kurvinen kerää tulevan syksyn ja talven aikana tukiryhmän koko Vaasan vaalipiirin alueelle. 32-vuotiaan lakimiehen tukiryhmää kokoamaan ja johtamaan ryhtyy kauhavalainen kaupunginvaltuutettu ja maatalousyrittäjä Harri Sippola. Kurvinen aikoo käydä laajan kampanjan ja pitää esillä pohjalaisten tulevaisuuden kannalta keskeisiä teemoja. Tavoitteena on vahva valtakirja ja Vaasan vaalipiirin kannalta entistä tärkeämmät vaikuttamispaikat.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.