Formula Academy Finland ja Legendsit Kemoralla

Formula Academy Finland -sarjan kolmas osakilpailu saapuu Kemoran moottoriradalle Formula 4 -kalustollaan. Kuva: VetUa
Formula 4 -kalustolla ajettavassa Formula Academy Finland -sarjan osakilpailussa mukana on yhteensä yhdeksän kuskia taistelemassa palkintokorokesijoituksista sekä sarjapisteistä.

Vetelin Urheiluautoilijat järjestävät yhdessä Ylivieskan Urheiluautoilijoiden kanssa kansallisen ratakilpailun, Kemora Race, Kemoralla lauantaina 25.8.

Kilpailu alkaa klo 10 lämmittelyajoilla ja varsinaiset kilpailulähdöt on kello 12. Kisassa on mukana kaksi luokkaa Formula Academy Finland ja Legends luokka, johon on ilmoittautunut 31 kuljettajaa.

Formula Academy Finland -sarjan kolmas osakilpailu saapuu Kemoran moottoriradalle Formula 4 -kalustollaan. Mukana on yhteensä yhdeksän nuorta kuskia taistelemassa palkintokorokesijoituksista sekä sarjapisteistä. Suomalaiskuskien lisäksi haastajina toimii jälleen neljä venäläiskuskia SMP Racingin väreissä. Luvassa on vauhdikasta menoa aina aika-ajosta päivän viimeiseen kisalähtöön. Kilpailuun on vapaa pääsy.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.