Kauppakeskus rakenteilla Kauhavalle

Julkaistu:

Aihe:

Kokonaispinta-ala Eepeen kauppakeskuksessa tulee olemaan noin 3 600 neliömetriä ja leveitä parkkipaikkoja pihassa riittävästi.

– Kauhavan kaupunki on ollut vahvasti mukana uuden kauppapaikan synnyttämisessä heti tontin etsimisestä lähtien. Kaavoitus ja kunnallistekniikka on hoidettu hienosti maaliin, ja nyt on rakentamisen vuoro, kehuu toimitusjohtaja Kimmo Simberg.

Esisopimus kiinteistökaupasta on tehty vuonna 2012, ja asemakaava alueelle on vahvistettu vuonna 2014. Maakaupat kaupungin ja Eepeen välillä on tehty vuonna 2015, ja kaupungin investoinnit liikennejärjestelyihin toteutettu vuosina 2015 ja 2016.

– Eepeen kauppakeskuksen tuloa on Kauhavalla toivottu jo kauan. On todella hienoa, että alue lähtee nyt rakentumaan ja saamme uuden Lähi-ABC:n ja S-marketin ensi vuonna. Käynnistyvällä hankkeella on suuri merkitys Kauhavan kehittymiselle ja kasvulle. Alueelle syntyy uusia palveluita ja työpaikkoja, ja myös rakennustöiden työllistävä vaikutus on suuri. Olemme jo pitkään kaivanneet kantatien varteen jotakin, joka pysäyttäisi ohikulkevat rekat ja turistibussit. Tietysti myös asukkaidemme palvelut paranevat samalla. Hieno uutinen kaiken kaikkiaan, toteaa kehitysjohtaja Juha-Martti Kuoppala Kauhavan kaupungista.

S-marketin pinta-ala tulee kasvamaan nykyisestä noin 300 neliömetriä. Lisäksi uudet kalusteet lisäävät myymälän tehokkuutta entiseen verrattuna. Tuotelukumäärä myymälässä tulee olemaan yli 12 000 tuotetta ja painotus laadukkaissa kotimaisissa tuoretuotteissa.

– Uusi S-market Kauhava tulee olemaan energia- ja ympäristötehokas nykyaikainen ruokakauppa, jossa ostamisen helppouteen kiinnitetään paljon huomiota. Hiilidioksidi-kylmälaitos, ovelliset kylmäkalusteet, lämmön talteenotto sekä ledivalaistus ovat esimerkkejä ympäristöystävällisistä ratkaisuista hankkeessa, toteaa kaupallinen johtaja Jari Palo.

Lähi-ABC Kauhavan palvelutarjontaan tulee kuulumaan 120-paikkainen kahvila-ravintola, josta löytyvät lounasnoutopöytä, à la carte -annoksia, Hesburger drive-in-luukkuineen ja kesäterassi. Palveluihin kuuluvat myös mittarikentän palvelut laadukkaine ja edullisine bonuspolttonesteineen, sähköautojen latauspiste ja Veikkauksen palautuspiste.

– Valikoimissa panostetaan erityisesti paikallisiin tuotteisiin. Haluamme tarjota kauhavalaisille ja matkustaville asiakkaillemme monipuolisia palveluita yhdellä pysähdyksellä, kertoo toimialajohtaja Juhamatti Aronen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.