Opiskelusta potkua työelämään

Ulla Laakson Mari-tyttären koira Onni oli seurana toimistotöissä.
K-Market Vedon kauppias, vimpeliläinen Ulla Laakso sai kesäkuussa Executive MBA-todistuksen kahden ja puolen vuoden opintojen jälkeen. –Välillä sitä vähättelee omia suorituksiaan, mutta olen ylpeä siitä, että sain suoritettua tutkinnon. Ei se ollut mikään pikkujuttu! Opiskelu oli iso panostus itseen, myös taloudellisesti, hän toteaa.

Laakso suoritti johtamisen erikoisammattitutkinnon 2010 ja sai diplomikauppias-nimikkeen.
–Ajattelin valmistuttuani, että tässä olivat opiskelut osaltani, mutta niin se mieli vain muuttui. Kun näin ilmoituksen K-Instituutin ja Jyväskylän yliopiston puolen vuoden mittaisesta Menestyksen tekijät-opintojaksosta, oli kuin lamppu olisi syttynyt päässäni.

Opintojakson jälkeen Laakso jatkoi EMBA-tutkintoon. Lähiopiskelupäiviä järjestettiin kerran kuussa, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Opiskelukavereiden joukossa oli monen alan menestyviä ammattilaisia, joilta sai oppia heidän ammattialoiltaan. Menestyksen tekijät -jaksolta jatkaneiden kauppiaiden kanssa muodostui ryhmä, joka tsemppasi toisiaan. Opiskelu vei kolmelle eri reissulle Yhdysvaltoihin sekä Esa Saarisen Pafos-seminaariin. Vaikka opiskelu työn ohessa oli ajoittain työlästä, sen myötä saatu oppi, uudet ideat ja kontaktit sekä tutkinnon valmistuminen antavat Laakson mukaan enemmän kuin ottivat.

–Opiskelun myötä olen saanut uutta virtaa ja ideoita kehittämiseen, mikä näkyy kaupassa. Olen oppinut myös delegoimaan.

Mainos

Painopiste on kaupalla siirtynyt ja siirtyy yhä enemmän asiakaslähtöisyyteen.

–Englannin kieli on seuraava, mihin haluaisin paneutua. Aion kehittää itseäni jatkossa aktiivisesti. Mottoni on ollut ”kun innostuu niin onnistuu, ja kun onnistuu niin innostuu”.

K-Market Vedolla on ensi vuonna juhlavuosi. Kaupan perustamisesta tulee kuluneeksi 40 vuotta ja Ulla Laakson kauppiasuran alkamisesta 20 vuotta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.