• Aleksi Rantala, Taneli Lassila ja Ville Takala pelasivat jokereina ottelussa Joensuuta vastaan.

Sotkamo-peliin ei jäänyt panosta

Vimpelin Vedon Superpesisjoukkueen sijoitukseksi runkosarjassa varmistui eilen toinen sija, kun Kouvola naulasi voiton itselleen. Pattijoen Urheilijat, Raahe, on vastassa sunnuntaina, kun pudotuspelit käynnistyvät.

Sarjakolmonen Joensuun Maila haki pisteet Saarikentältä 2-0 (1-5, 0-3). Vedon ainoa onnistuminen nähtiin ensimmäisen jakson kolmannessa vuoroparissa, kun Mikko Kanala kiirehti kotiin Perttu Ruuskan iskemällä lyönnillä. 

Vedon joukkueen kokoonpanossa annettiin peliaikaa tuoreille kasvoille, kun jokereina pelin aloittivat Taneli Lassila, Ville Takala ja debytantti Aleksi Rantala. Nuorta kaartia edusti myös Elmeri Anttila, joka palkittiin Vedon parhaana hienojen kopparisuoritusten johdosta. Penkiltä peliä seurasivat kapteeni Henri Puputti, Janne Heimonen ja Sami Haapakoski, lisäksi poissa pelikentältä olivat Janne Mäkelä ja Jere Saukko. Pelinjohtaja Kivimäki pahoitteli, ettei joukkue kyennyt siirtämään pelin edellisen päivän hienoa harjoitusta. Sisäpeli ontui, eikä hieno ulkopeli riittänyt pelastamaan tilannetta. Etenkin useat palot sisävuorojen alkuun niiltä pelaajilta, joiden olisi pitänyt kantaa joukkuetta, harmittivat Kivimäkeä. 

-Yhdellä juoksulla on vaikea voittaa.

Toisin kuin runkolehdessä jutussa Käsikirjoituksen mukaan ( JS 15.8.2018) väitettiin, Veto pelaa huomisen Sotkamo-pelin vierasotteluna. Seuraava kotipeli on sunnuntaina Saarikentällä kello 16 alkaen nähtävä puolivälierä.

Muokattu 16.8. klo 17.51. Ingressiin lisätty tieto puolivälierävastustajasta.

Jaa juttu: