Sotkamo-peliin ei jäänyt panosta

Aleksi Rantala, Taneli Lassila ja Ville Takala pelasivat jokereina ottelussa Joensuuta vastaan.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Sarjakolmonen Joensuun Maila haki pisteet Saarikentältä 2-0 (1-5, 0-3). Vedon ainoa onnistuminen nähtiin ensimmäisen jakson kolmannessa vuoroparissa, kun Mikko Kanala kiirehti kotiin Perttu Ruuskan iskemällä lyönnillä. 

Vedon joukkueen kokoonpanossa annettiin peliaikaa tuoreille kasvoille, kun jokereina pelin aloittivat Taneli Lassila, Ville Takala ja debytantti Aleksi Rantala. Nuorta kaartia edusti myös Elmeri Anttila, joka palkittiin Vedon parhaana hienojen kopparisuoritusten johdosta. Penkiltä peliä seurasivat kapteeni Henri Puputti, Janne Heimonen ja Sami Haapakoski, lisäksi poissa pelikentältä olivat Janne Mäkelä ja Jere Saukko. Pelinjohtaja Kivimäki pahoitteli, ettei joukkue kyennyt siirtämään pelin edellisen päivän hienoa harjoitusta. Sisäpeli ontui, eikä hieno ulkopeli riittänyt pelastamaan tilannetta. Etenkin useat palot sisävuorojen alkuun niiltä pelaajilta, joiden olisi pitänyt kantaa joukkuetta, harmittivat Kivimäkeä. 

-Yhdellä juoksulla on vaikea voittaa.

Mainos

Toisin kuin runkolehdessä jutussa Käsikirjoituksen mukaan ( JS 15.8.2018) väitettiin, Veto pelaa huomisen Sotkamo-pelin vierasotteluna. Seuraava kotipeli on sunnuntaina Saarikentällä kello 16 alkaen nähtävä puolivälierä.

Muokattu 16.8. klo 17.51. Ingressiin lisätty tieto puolivälierävastustajasta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.