www.huudetaanpuskasta.fi

Tänne pitäis saada lisää väkeä ja TYÖ UKKOJA mutta eihän tänne kukaan tuu ku täälä ei oo mitään. Kaiken laista pitäis tehä mutta minun rahoja siihen ei saa käyttää YHTÄÄN. Ja pitäis olla pää kylmänä ettei tehä varsinkaan mitään tyhmää. Sitte saa kyllä nauraa mutta ei sitäkää jaksa ihan koko ajan tehä.

TÖITÄ täälä ei oo kenellekkään. Ne vähät työ paikat ulkostetaan maa kunta keskuksiin ja samalla tämä vanha koti seutu aina vaan näivettyy. Tänne pitäs saada paluu muuttajia. Ne tois niitä vero euroja yhteiseen kolehti pussiin ja niillä voitais sitte tehä satsauksia siihen elin voimaan.

Mitään uutta ei tehä sitte ollenkaan. Täälä on sellaset tietyt elin keinot jotka on pitäny meiät leivässä jo vuosi kymmenten ajan. Ne on ihan hyviä vieläkin eikä tänne kaivat mitään viher vassari puun halaaja meininkiä tai jotain tieto kone touhua. Se on sitä kaupunki laisten hömppää joka sietääki olla siellä kaupungissa niitten city ihmisten riesana.

Mitä siitäki tulis jos täälä olis yht äkkiä kaiken maailman tieto kone ihmisiä etä työläisiä tai ympäristö activisteja. Mitä ne maalla tekis? Eikö ne viihy paremmin siellä kaupunki ympäristsössa?

Työ ukkojen hommat o erikseen. Ne tekee eikä meinaa ja siittä sais moni muuki ottaa mallia eikä vaan tökitä sitä tieto koneen nappula riviä tai kuskata paperi pinoja paikastatoiseen.

KYLLÄ mullaki olis monen laista parannus ehotusta kaiken laisiin asioihin. Niitä ei multa kukaan oo tullu kysymään. Tai emmää oo niistä kellekkään sanonu ku on paljo helponpi kirjottaa intternetsissä ku täälä on niin paljo meitä saman mielisiä pohtimassa asioita.

Kaiken laiset ratkasu ehotuxet monen laisiin ongelmiin on vääriä. Son niin mukavaa kattoa ku muut tekee ja sitte voi räksyttää ja väärä leukailla ku menee metsään. Emmää lähtö kohtasesti mitään vastusta mutta asiat pitäs tehä kerralla oikein eikä aina väärällätavalla.

Ku nämä virka ukot lauttamus ihmiset ymmärtäis keskittyä muuhun ku hömpötykseen ni joha olis muutto liike raakasti plussalla ja pää omaa olis jokane talletus tili täynnä. Mutta ei. Tehään tymiä päätöksiä ja koko ajan kaikki menee enempi huonommin.

Kyllä tämmöselle saaki nauraa ja kettuilla. Son heleppua ku ite ei tartte olla päättämäsä voi vaan arvioida opjektivistisesti loppu tulosta.

TÄMÄHÄN on sitten sarkasmia, mutta yllä oleva teksti tiivistää aika hyvin sen, millainen keskustelukulttuuri Järviseudun alueella vallitsee tietoverkkojen syövereissä tai sosiaalisen median aalloilla: huudellaan puskista ja ilkutaan avoimesti, kun jotain yritetään, mutta mitään ei kuitenkaan saisi muuttaa.

Minua on jo pitkään ihmetyttänyt tämä, joten on pakko kysyä, että kenen etua tällainen kuittailu, naureskelu ja vääräleukailu oikein palvelee? Kertokaa minulle, sillä minä en sitä ymmärrä. Me olemme kaikki samassa veneessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.