Tarmo Savola suomenmestariksi

Lappajärven Veikkojen Tarmo Savola hyppäsi korkeuden M19-sarjan suomenmestariksi Laitilassa perjantaina 3. elokuuta.

Savola ylitti Tampereen Pyrinnön Daniel Kososen, jolla oli 20 senttiä parempi tilastotulos. Savola paransi omaa ennätystään kahdeksalla sentillä tulokseen 198 senttiä. Kuukautta aikaisemmin Savolan ennätys oli 165 senttiä. Tarmo Savolan isoveli Elmo Savola edustaa tällä viikolla Suomea Berliinin EM-kisojen kymmenottelussa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.