Muistoseuroille kuvataan jatkoa

Suositulle Muistoseurat-harrastajaelokuvalle kuvataan yleisön pyynnöstä jatkoa.

Noin 3000 katsojaan yltäneelle harrastajaelokuvalle Muistoseurat (2017) kuvataan yleisön pyynnöstä jatkoa. Työryhmä on pitkälti sama kuin ykkösosassa, mutta ohjaaja on vaihtunut Katja Kujalasta Jukka Mäkiseen, joka on aiemmin ohjannut Ylen Maalaiskomedia-sarjan. Tällä kertaa Pena ja Kale suuntaavat Järviseudun suuntaan. Tänään kuvattiin Evijärven Vasikka-aholla.

Mainos

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.