Neljät viralliset yu-kisat Lappajärvellä

Julkaistu:

Aihe:

Tänä kesänä Lappajärven Veikot järjestää neljät viralliset yleisurheilukilpailut. Virallisuus tarkoittaa sitä, että osanottajilla pitää olla voimassa kilpailulisenssit ja tulokset ovat tilastokelpoisia. Ensimmäisinä tulevat huomisen torstain aikuisurheilukisat.

Jukka Puro ja Keijo Väkeväinen ovat alkuvuodesta lähtien käytännössä johtaneet LaVen yleisurheilujaostoa. Tarja Puro jättäytyi pois yu-jaoston puheenjohtajan tehtävästä viime talvena.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 23/2018.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.