Etelä-Pohjanmaa menestyi elinkeinopoliittisessa kyselyssä

Elinkeinopoliittinen mittaristo 2018

Julkaistu:

Aihe:

Kysely tehdään kahden vuoden välein ja siinä kartoitetaan kuntien ja yrittäjien yhteistyötä ja elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien alueella kyselyyn vastasi 391 yrittäjää.

Etelä-Pohjanmaa sijoittui aluejaossa kolmanneksi kuntien saamalla kokonaisarvosanalla 6,94 valtakunnallisen arvosanan ollessa 6,74.

 Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko pitää kyselyä hyvänä tapana katsoa miten yhteistyö sujuu ja missä on korjattavaa.

– Mittaristo kertoo, että kuntien ja yritysten yhteistyö menee oikeaan suuntaan. Samalla kysely paljastaa yhteistyön kehittämistä vaativia kohteita. Esimerkiksi Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien hankintaneuvonnan palveluja voidaan jatkossa tarjota kohdistetummin niihin kuntiin, joiden julkisissa hankinnoissa on vastaajien mielestä kehitettävää, Risikko sanoo.

Kuntakohtaiset raportit julkistetaan www.yrittajat.fi -sivustolla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.