Ensimmäinen rivitalo kaupaksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven kunta on myymässä omistamansa rivitalon Mansikka-ahontien varrelta.

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Mansikka-ahontien varrella sijaitseva niin sanottu sosiaalitoimen rivitalo myytäisiin Matti Lassilalle 39 500 euron kauppahinnalla. Valtuuston käsittelee asiaa kokouksessaan maanantaina.

Evijärven kunta laittoi viime vuoden lopulla myyntiin vuokra-asuntokiinteistöjään neljästä eri kohteesta, yhteensä 37 asuntoa. Kolme kohdetta on edelleen myynnissä. Ne sijaitsevat Koskisenkujalla, Antinniemessä ja Nykälänahontiellä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.