Vimpelin ensimmäiset vauvarahat maksetaan tammikuussa

VIMPELIN kunnanhallitus käsitteli talousarviossa olevan vauvarahan myöntämisen perusteet kokouksessaan 22. huhtikuuta.
VIMPELIN kunnanhallitus käsitteli talousarviossa olevan vauvarahan myöntämisen perusteet kokouksessaan 22. huhtikuuta.
VIMPELIN kunnanhallitus käsitteli talousarviossa olevan vauvarahan myöntämisen perusteet kokouksessaan 22. huhtikuuta.
VIMPELIN kunnanhallitus käsitteli talousarviossa olevan vauvarahan myöntämisen perusteet kokouksessaan 22. huhtikuuta.
VIMPELIN kunnanhallitus käsitteli vauvarahan myöntämisen perusteet kokouksessaan 22. huhtikuuta. Kuluvan vuoden talousarvioon on varattu vauvarahan maksamista varten yhteensä 10 000 euroa, joka on tarkoitettu kymmenelle vauvaperheelle. Verohallinnon ohjeen mukaan vauvaraha on veronalaista tulo...

VIMPELIN kunnanhallitus käsitteli vauvarahan myöntämisen perusteet kokouksessaan 22. huhtikuuta. Kuluvan vuoden talousarvioon on varattu vauvarahan maksamista varten yhteensä 10 000 euroa, joka on tarkoitettu kymmenelle vauvaperheelle. Verohallinnon ohjeen mukaan vauvaraha on veronalaista tulo…

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.